Kinderfeestje van Marjon Net foto's en feestjes.

Diede werd 7, en we hebben een super leuk feestje thuis gevierd.

Marjon Net is eigenaresse van Marjon Net foto's en feestjes. Met veel passie organiseert en begeleid ze kinderfeestjes. Ze kwam bij ons thuis om samen met mij het feestje te organiseren voor Diedes verjaardag.

Het feestje begon om 14:00 uur. Marjon was rond half 2 bij ons thuis om alles klaar te zetten en op te bouwen.
Ze gaf van tevoren aan dat ze ongeveer een ruimte van 3x3 meter nodig had om de fotostudio op te zetten.
Ook had ze zelf super leuke bekers gemaakt met de namen van de feestvierders en deze heb ik gevuld met lekkere snoepjes en leuk ingepakt zodat deze na het feestje als traktatie mee naar huis konden meegenomen.
Toen de kids er allemaal waren hebben we eerst lekker taart gegeten en cadeautjes uitgepakt.

Vervolgens mochten de meiden make-up op gaan doen en zich gaan verkleden als ze dat wilden. Marjon had een hele grote kist met verkleedkleding, haarbanden, make-up, haaraccessoires en haarkrijt meegenomen. Heerlijk vonden de meiden dit om te doen.


*De foto's bij de blog komen op de computer het beste tot z'n recht

Marjon had een hele fotostudio opgebouwd met lampen, en diverse achtergronden waar de meiden uit konden kiezen. Ze vonden het allemaal super leuk en hebben heel wat foto's laten maken.

In de tussentijd zijn we gaan knutselen. Marjon had voor allemaal een fotolijstje meegenomen. Ze had ook allemaal knutselspullen erbij zoals foam clay, veertjes, diamantjes en glitters. Ook gaf ze een goede uitleg, en had ze een paar fotolijstjes die al af waren meegenomen als voorbeeld. We konden met z'n 2en de dames goed begeleiden en ze helpen indien nodig. Marjon had ook glittertattoos meegenomen. Super cool natuurlijk. Een voor een konden de meiden een afbeelding uitkiezen en ze mochten kiezen met welke glitterkleur deze werd ingekleurd. 

Er werd een leuke groepsfoto gemaakt tijdens de fotoshoot en Marjon had ook een zeer handige printer meegenomen zodat iedereen een groepsfoto in het zelf geknutselde lijstje met foto mee naar huis kon nemen. 

Een paar dagen na het feest heb ik een mail ontvangen met alle bewerkte foto's van het feestje. Ik was helemaal verrast want het was echt heel erg mooi geworden en het is natuurlijk heel erg leuk om zo'n fotogallerij te ontvangen van het feest.


*De foto's bij de blog komen op de computer het beste tot z'n recht

Wil jij nou zelf ook zo'n super leuk en goed verzorgd feestje thuis vieren?

Kijk dan hier even voor meer informatie.

Marjon heel erg bedankt voor het leuke feestje. De meiden hebben er van genoten en Diede vond het echt een super leuk feestje!

Marjon verhuurt ook themakisten. Klik hier als je daar wat meer over wilt weten.