Assepoester bij De Nobelaer

Na een succesvolle reeks sprookjesmusicals, die in 2022 zelfs bekroond werd met een Musical Award voor beste familiemusical, betovert Van Hoorne Entertainment in 2022-2023 met Assepoester.

Eerste keer naar een theatervoorstelling

Wij zijn uitgenodigd om naar de musicalvoorstelling Assepoester te gaan in De Nobelaer in Etten-Leur!
Mijn meisjes zijn nog nooit naar een theatervoorstelling gegaan en ze hebben er heel erg veel zin in. En dan ook nog naar Assepoester; wat een feest!

De Nobelaer in Etten-Leur

De theatervoorstelling in De Nobelaer is een belevenis op zich. Het cultuurhuis is prachtig, het is helemaal nieuw en de ambiance is voor de meisjes al helemaal leuk. Bij binnenkomst en na de show is er voor de kinderen gratis ranja en voor de volwassenen koffie en thee te verkrijgen.

Merchandise van Assepoester De Musical

Voor en na de show is er merchandise te koop. Diede en Cato krijgen een prachtige jurk met kroontje en kunnen helemaal in style van de sprookjesmusical gaan genieten. Ze zien er prachtig uit, en het is dezelfde jurk die Assepoester draagt in de voorstelling.

Er is nog veel meer te koop, zo kan je er o.a. de cd van de musical, Assepoester als knuffelpop, toverstafjes, Assepoester de Barbie en nog veel meer verkrijgen. Ga dus vooral ook even naar de merchandise stand. 

Het sprookje van Assepoester

Iedereen kent wel het verhaal van Assepoester. Het romantische volksverhaal waarbij een jong, meisje met dromen in het leven en opgroeit bij haar boze stiefmoeder en stiefzus. De prins die moet trouwen van zijn vader en een meisje moet gaan kiezen tijdens het bal dat speciaal daarvoor wordt georganiseerd.

Assepoester mag niet gaan van haar boze stiefmoeder maar de goede fee zorgt ervoor dat ze kan stralen op het bal en dat de prins voor haar valt. Om middernacht is de betovering verbroken en verlaat Assepoester het bal... Lukt het de prins om zijn prinses te vinden?

    

Assepoester in een modern jasje

Het is de makers gelukt om het sprookje in een modern jasje te steken. Het is helemaal met z'n tijd meegegaan en we hebben super genoten van de hele voorstelling. Waarom bijvoorbeeld?

  • De prachtige kostuums die iedereen draagt,
  • het verhaal waar ook de nodige humor in is verwerkt,
  • en dat het echt een voorstelling is die niet alleen voor meisjes leuk is, jongens kunnen ook echt van deze show genieten.

In de zaal wordt gelachen, gedanst en de kinderen genieten volop in hun prachtige outfits. Dit was de eerste voorstelling van Assepoester van de hele theatertour.

De acteurs hebben echt een geweldige show neergezet, vol enthousiasme hebben ze iedereen meegenomen in het verhaal. De decors waren ook heel mooi en de kostuums waren prachtig. Je keek je ogen uit en zeker voor de kids was het een hele belevenis, ze hebben het nogsteeds over de haren van Priscilla... 

Heel goed gedaan, bedankt!

Meet & greet met de cast

Na de voorstelling is er nog een meet en greet. Alle cast members staan voor een Assepoester zuil en de kids mogen op de foto. Diede vind dit helemaal leuk, alleen Catootje vind dit nog wat te spannend dus vandaar dat ze er niet bij staat. 

       

Dit is echt een heerlijke show om naar toe te gaan met het hele gezin! Dus ben jij net als wij ook nog nooit met je kindjes naar een voorstelling geweest? Dan is dit een voorstelling om je kind op een super manier kennis te laten maken met het theater. Succes gegarandeerd!

Bij deze willen wij De Nobelaer en Van Hoorne Entertainment heel erg bedanken.

Wil je zelf ook naar De Nobelaer? Kijk dan even hier

Of wil je op een andere locatie naar Assepoester De Musical?

Speellijst Assepoester De Musical

Theater special 2022