Binnenpret met kinderen in de meivakantie regio Breda

Binnenpret met kids in de meivakantie

Binnen spelen is heel fijn. Zeker als het weer niet mee werkt. Wij hebben veel leuke regionale indoor erop uit tips voor je verzameld. Zo kun je er met de kinderen op uit deze vakantie ongeacht welk weer het wordt. 

Kids Wonderland

Kids Wonderland is een mooie (indoor) speeltuin of beter nog een avonturen park voor kinderen tot en met twaalf jaar. Kinderen kunnen hier fantastisch binnen spelen, buiten spelen en avonturen beleven. Kinderen kunnen bij Kids Wonderland spelen in verschillende bijzondere werelden met glijbanen, trampolines, klimtorens en een spannende laser-game. Het is hier echt een speelparadijs!

Tijdens 1ste en 2de paasdag komt de paashaas langs en kunnen kids knutselen!

 

Speelboerderij de Vossenberg (binnen én buiten spelen!!)

Speelboerderij De Vossenberg is een super leuke speelboerderij aan de rand van Gilze. Het heeft een binnenspeeltuin van 800 m2, met een mooie grote klimkooi voor de kinderen van 5 t/m 12 jaar en een kleine klimkooi voor de allerkleinste kids. Daarnaast is de bovenverdieping helemaal ingericht als knutsel-, timmer- en bouwruimte voor de creatieve kinderen. Deze ruimte is ongeveer 200 m2 groot. Tot slot is er een grote buitenspeeltuin en een mooi terras, zodat op de dagen met mooi weer iedereen lekker buiten kan genieten. Bij de buitenspeeltuin hoort ook een fietscrossbaan. Deze crossbaan is, vanaf 1 mei, wanneer de weersomstandigheden en drukte het toelaten open van 14.00 uur tot 16.15 uur. Er is een uitgebreide bar en een keuken, zodat iedereen van een hapje en drankje kan genieten.

Deze meivakantie (20 april tot en met 5 mei 2019) gelden de volgende bijzondere openingstijden bij speelboerderij de Vossenberg: 

  • Vrijdag 19 april open van 9.30 uur tot 19.00 uur.
  • Zaterdag 20 april open van 10.00 uur tot 19.00 uur.
  • Zondag 21 april GESLOTEN 1ste Paasdag.
  • Maandag 22 april open van 10.00 uur tot 19.00 uur. 2de Paasdag.
  • Dinsdag 23 april t/m vrijdag 26 april open van 10.00 uur tot 19.00 uur.
  • Zaterdag 27 april GESLOTEN Koningsdag
  • Zondag 28 april open van 10.00 uur tot 19.00 uur.
  • Maandag 29 April GESLOTEN.
  • Dinsdag 30 april t/m zondag 5 mei open van 10.00 uur tot 19.00 uur.

 

Indoor adventure golfbaan bij Brasserij Offcourse

Ga op avontuur met je gezin, vrienden, familie of je collega’s op de 18 holes indoor adventure golfbaan bij Brasserij Offcourse in Chaam.
Jullie maken een reis door het Midden Oosten, vliegen door naar de Jungle, gaan op avontuur in Mexico en eindigen in de rimboe van Afrika.

Indoor Speeltuin Avontura Breda en Roosendaal 

Deze meivakantie beleven kinderen veel speelplezier bij  Avontura Breda of Avontura Roosendaal.

Waar je ook kijkt, bij Avontura zie je overal speelpleinen, elk met hun eigen thema. In deze indoor speeltuin beleven kinderen gegarandeerd een hele dag volop speelplezier! Klauter naar boven op de klimvulkaan voor een mooi uitzicht over het hele speelparadijs!

Bij Avontura Roosendaal hebben ze bijna elke dag wel leuke extra meivakantie activiteiten voor kids. Bekijk de agenda

Trampolinepark Krazy Kangaroo Breda

Krazy Kangaroo Breda is een nieuw super mooi en gaaf indoor trampolinepark, kinderen kunnen hier heerlijk trampoline springen. Krazy Kangaroo heeft naast de standaard aaneengesloten trampolinevelden, een aantal super gave jump-area's zoals de Freejumping ruimte met horizontale en diagonale trampolines, een dodgeball area, foam pit, bigairbag, high performance trampolines en een free run area en een sports area waar je fantastisch als een basketballer kunt dunken of turnoefeningen kunt doen.

Op zoek naar nog meer binnen pret in de regio? Zoek dan op de Go-Kids site naar uitjes geschikt voor slecht weer.

Log In