Wandeltocht op Tiengemeten

Wandeltocht op Tiengemeten

Wandeltocht ervaar het eilandgevoel op Tiengemeten

Stap op de pont richting Tiengemeten en ervaar tijdens deze wandeling het echte eilandgevoel. Er is volop ruimte en de rust is er 'oorverdovend'.

Wandelen met kinderen op een eiland

Tiengemeten is een echt eiland. Het ligt middenin het Haringvliet in de Zuidwestelijke delta. Maak de oversteek met de pont over het Vuile Gat en ervaar tijdens de wandeling hoe schitterend de natuur op het eiland is.

Bekijk de dieren op Tiengemeten

En je bent niet alleen. Want ieder jaar weer weten tienduizenden vogels Tiengemeten te vinden om uit te rusten, voedsel te zoeken of te broeden. Massaal zoeken zilverreigers, lepelaars, eenden en ganzen een plekje in het kommoeras van de Weelde. Ook Schotse hooglanders kunnen je pad kruisen. En wat dacht je van de sporen die de bever overal achterlaat? Laat je betoveren door een unieke natuurbelevenis!

De wandeling duurt 3,5 tot 4 uur en is dus niet voor de allerkleinste kids. Wel leuk voor iets oudere kinderen , er is veel te zien!

Kijk hier voor meer informatie en het reserveren van een plek.

Tip: Leuk om te combineren met het spelen bij Speelnatuur !!!

 

 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? (max 5 vakantie nieuwsbrieven per jaar) Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda