Wakeboard vakantie kamp voor kids bij de Mosten

Tijdens de zomervakantie van begin juli tot eind augustus 2022 heeft Goodlife Cablepark (bij Treehouse de Mosten) diverse leuke Wakeboard en Avonturen kampen. In samenwerking met verschillende partners proberen ze voor zoveel mogelijk jongeren een onvergetelijke kampweek te organiseren op Recreatiedomein De Mosten.

Acht weken lang organiseert het team van Treehouse samen met Stad Hoogstraten kampen voor kinderen en tieners tussen 8 en 15 jaar oud. Hiernaast organiseren we samen met Sportievak kampen mét overnachtingen voor tieners tussen de 10 en 18 jaar.

Meer info en schrijven

Zomerkampen met en zonder overnachtingen

Kinderen kunnen deze zomer elke weekdag bij het Cablepark terecht voor een dag programma met sport en spel waar vooral het leren knieboarden, waterskiën en wakeboarden centraal staan. Maar ook stand-up paddle, Klimpark De Mosten, boogschieten, kanovaren, en nog veel meer. 

Voor de kampen mét overnachtingen breng je je luchtbed en je slaapzak mee want de kids overnachten in coole patrouilletenten, in groepjes van 6 tot 8 personen. Sanitair en een overdekte eetruimte zijn vlakbij, alle maaltijden worden ter plaatse verzorgd.