Vaartocht Beleef Tiengemeten in de schemer

Vaartocht Beleef Tiengemeten in de schemer

Vaartocht in schemering rond natuureiland Tiengemeten

Beleef Tiengemeten tijdens de schemering vanaf het water, leuk natuuruitje met het gezin

Varen in de schemering rond het natuureiland Tiengemeten. De zon zien wegzakken boven het weerspiegelende water. Ervaar de schoonheid van de natuur. Dat zijn de unieke ervaringen die Natuurmonumenten aanbiedt met de schemervaartocht op zaterdag 18 mei. Vanaf het water is het een prachtig zicht op het eiland. Salonboot De Heicondias vertrekt vanaf de haven aan de vaste wal in Nieuwendijk.

Vaartocht met het gezin

Bij het inschepen worden de gasten verwelkomd met een kopje koffie of thee met de speciale eilandlekkernij: de Tientje koek. Gastheer Huib Bijl steekt vanaf Nieuwendijk met salonboot De Heicondias het Vuile Gat over en maakt de ronde om het eiland. Als de weergoden gunstig gezind zijn, zie je de zon weg zakken boven het weerspiegelende water. Een schouwspel dat je niet snel zult vergeten.

Meer informatie en aanmelden kan via de website van Natuurmonumenten: www.natuurmonumenten.nl/tiengemeten onder activiteiten. De Heicondias vertrekt om 19.45 uur vanaf Nieuwendijk (navigatie: Nieuwendijk 1, 3284 KR Zuid-Beijerland) en meert rond 22.15 uur hier weer aan. Leden van Natuurmonumenten betalen € 19,50 voor deze excursie, niet-leden € 24,50 en kinderen respectievelijk € 15,00 en € 20,00. Kinderen van OERRR betalen € 15,00.

 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda (je ontvangt max 5 vakantie nieuwsbrieven per jaar)