Theater : Ernst, Bobbie en de rest, Gelkungel in de jungle

Theater : Ernst, Bobbie en de rest, Gelkungel in de jungle

Theater show voor kids : Ernst Bobbie en de rest bij Nieuwe Nobelaer Etten-Leur

In deze nieuwste Ernst, Bobbie en de rest familieshow staan zoals gewoonlijk grappen, spanning, avontuur, meedoen en meezingen centraal. Ernst en Bobbie krijgen een lastige opdracht: ze moeten een zeldzaam dier terugbrengen naar zijn natuurlijke omgeving. Om deze opdracht tot een goed einde te brengen, besluiten ze af te reizen naar de jungle. Het zou een makkelijke klus moeten worden maar natuurlijk gaat er weer veel, heel veel mis.

Samen met de hulp van de kinderen uit de zaal loopt ook dit avontuur toch weer goed af. Een doldwaze voorstelling waarin heel veel te lachen valt voor kinderen en minstens zo veel voor de ouders. Ernst en Bobbie zijn al 20 jaar onafgebroken op televisie en internet en staan aan de top als de kinderentertainers van Nederland. In deze bijzondere voorstelling wordt ook het 20-jarig jubileum gevierd van het duo. Alle grote hits van de afgelopen 20 jaar komen voorbij.  Ieder gezin dat van lachen houdt, moet deze voorstelling gezien en beleefd hebben.

De voorstelling is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar

Klik hier om kaarten te bestellen voor deze show bij Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur, er is een voorstelling om 13.30 uur en een om 16.00 uur.


TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda