Theater en dans : Hallo familie (8+)

Theater en dans : Hallo familie (8+)

Theater en dans voor kinderen vanaf 8 jaar: Hallo Familie

Het is druk in huis. Vader en moeder vieren feest, oma is op bezoek om op te passen. De nacht is lang en jij kan niet slapen. Maar dit avontuur lijkt wel een droom, met knuffels die tot leven komen, ouders die op hun handen gaan lopen en een oom die verandert in een boom. Hierna ga je heel anders naar je familie kijken. Hoe, dat blijft nog een verrassing…

Hallo Familie is een wonderlijk warme voorstelling met veel grappige en onverwachte gasten. Over de mensen die we niet gekozen hebben, maar die er gewoon zijn. Altijd. Een dans- en theatermix van de makers van Liefde. Liefde won de Gouden Krekel 2017.

Kijk hier voor meer info en het reserveren van kaartjes 


Na afloop kunnen kids meedoen aan een workshop. Maak portretten van zelf verzonnen families, dans op tafel en eindig in een avontuurlijk familiediner. De workshop duurt ongeveer 60 minuten, meedoen kost € 2,50. Chassé Rangers mogen gratis meedoen (wel reserveren).TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda (max 5 nieuwsbrieven per jaar)