Theater : De Vrekkin (8+)

Theater : De Vrekkin (8+)

Theater voor kinderen vanaf 8 jaar : De Vrekkin bij Chassé Theater Breda

Onder strakke regie van moeder en haar personal assistent leidt deze moderne familie met zoon, dochter en life coach een uitzinnig leven. Moeders mode-imperium lijkt een onuitputtelijke bron van geld voor haar kinderen die zich tot brutale en inhalige mormels hebben ontwikkeld. Als ze zich realiseert dat iedereen van haar profiteert gooit ze de kluis dicht. Niemand wil tenslotte een levende creditcard zijn. Ondertussen leven haar kinderen zich uit in geheimen, stiekeme verlangens en foute vriendjes. De gezinschaos is compleet.

In een super materiële wereld waarin kinderen bijna vanzelfsprekend opgroeien met de nieuwste gadgets, dure merkkleding en funny trips is het voor ouders lastig grenzen te stellen. Als liefde wordt uitgedrukt in geld, dan wil je er toch zoveel mogelijk van hebben.

De Vrekkin laat zien dat je je gezin niet kunt runnen een bedrijf en dat geld niet hetzelfde is als oprechte aandacht. 

Kijk hier voor meer informatie en het reserveren van kaartjes voor deze voorstelling 


TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda (je ontvangt max 5 nieuwsbrieven per jaar)