Theater: De Sprookjessprokkelaar (6+)

Theater: De Sprookjessprokkelaar (6+)

Familie theatervoorstelling: De sprookjessprokkelaar (6+) bij Chassé Theater Breda

Deze mooie familiemusical is gebaseerd op het succesvolle boek "De Sprookjessprokkelaar" van Paul van Loon, Prinses Laurentien van Oranje en de Efteling!

Leef mee met de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

Volg Sterres spannende zoektocht naar verhalen in de Efteling familiemusical De Sprookejessprokkelaar. Geschikt voor de hele familie! 

SUPER LEUK=> Zelf mee doen met deze musical !
Ben jij tussen de 6 en 10 jaar oud en vind je het leuk om samen met je opa of oma te acteren, dansen en zingen? Meld jullie dan aan om mee te spelen in de nieuwe Efteling theaterproductie Sprookjessprokkelaar de musical. En wie weet schitteren jullie binnenkort samen op het podium van het Chassé Theater. Klik hier voor het inschrijfformulier.

Op zondag 17 maart is er een voorstelling om 13.30 uur en een om 16.00 uur bij het Chassé Theater

Klik hier om kaarten te bestellen voor de sprookjessprokkelaar

Lekker pannenkoeken eten
Voor en na de voorstelling eet je de lekkerste pannenkoeken in de foyer! Pannenkoekenbakker Bram komt met zijn bakbrommer naar het Chassé Theater om verse pannenkoeken te bakken. Voor € 3,75 p.p. krijg je een naturel pannenkoek met stroop of suiker én een heerlijk glaasje ranja. Vooraf reserveren aanbevolen.