Theater de Bussel: Alone@Home

Theater de Bussel: Alone@Home

Theater voor de hele familie: ALONE@HOME bij Theater de Bussel 

Twee kinderen - die elkaars bloed wel kunnen drinken - zijn alleen thuis, wanneer twee stuntelige beroepscriminelen (o.a. Martijn Fischer) op slinkse wijze hun huis proberen binnen te dringen. Lukt het onze heldhaftige kinderen om de boeven te slim af te zijn met valstrikken en boobytraps?
Een verhaal over vriendschap, kwetsbaarheid en vindingrijkheid; het gevaarlijkste winteruitje voor de hele familie 

Alone@Home is een avond vol avontuur, slapstick, live muziek en spektakel met huiveringwekkende en verrassende stunts uitgevoerd in een vernuftig decor. Een verrukkelijke avonturenkomedie met aanstekelijke live muziek voor de hele familie.

Deze familie voorstelling is voor kinderen vanaf 8 jaar

Reserveer hier jullie kaartjes

Wist je dat Alone@home ook is te beleven door iedereen met een visuele beperking? Tijdens de voorstelling verzorgt een blindentolk van Komt het Zien! live audiobeschrijving. Blinden en slechtzienden kunnen dit speciaal te horen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums.
Dit zeiden slechtzienden eerder: “Geweldig, ik heb eindelijk eens theater kunnen ‘zien’.”  en “Ik zie geen steek en toch heb ik alles gezien"


TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda (je ontvangt max 5 nieuwsbrieven per jaar)