Rijsbergse Vliegerdagen

Vliegerdagen, super leuk voor de hele familie deze zomervakantie  

Op 15 en 16 augustus is iedereen welkom op de Rijsbergse vliegerdagen. Tijdens dit leuke GRATIS evenement kan jong en oud kennis maken met de vliegersport. 

Er zullen er honderden vliegers in de lucht staan, ook zijn er demonstraties en wordt er uitleg gegeven over de vliegers. Verder zijn er diverse super leuke workshops van de Rabobank voor de kinderen waarin ze leren hun eigen vlieger te bouwen. Ook zijn er springkussens en kunnen kids zich laten schminken. Maar is er nog meer leuks, wat dacht je van een heuse snoepdropping voor kinderen!

Snoep- en knuffeldropping voor kinderen!

Op zaterdag en zondag tussen 13.00 uur en 15.00 uur kunnen jullie meedoen met de snoep en knuffeldropping.
Reken maar dat er ook dit jaar weer heel veel snoepjes uit de lucht gaan vallen! Met soms een verrassing erbij ! 

En vergeet je knuffel niet mee te nemen voor de knuffeldropping. Je knuffel gaat echt parachutespringen vanuit een vlieger. Zodra je hem weer opgevangen hebt krijgt je knuffel een echt parachutespringdiploma ! 

Lampionnenoptocht en nachtvliegershow

Op zaterdagavond als het donker begint te worden (rond 20.00 uur) start een lampionnenoptocht voor de kinderen. Voor lampionnen is gezorgd. Zodra de kinderen weer terug zijn kunnen jullie gaan genieten van een nachtvliegershow en diverse demonstraties die door de deelnemers verzorgd worden.

Dit alles is gratis! Jullie komen toch ook?

Waar? De weilanden van de familie Machielsen aan de Tiggeltsestraat 13

Meer info? klik hier

 

 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda