Opendag Stedelijk Museum Breda

Opendag Stedelijk Museum Breda

Open dag Stedelijk Museum Breda 19 mei 2019

Zondag 19 mei mag iedereen gratis naar Stedelijk Museum Breda en kunnen jullie deelnemen aan extra activiteiten.

Tijdens de open dag op zondag 19 mei geven leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs tekst en uitleg bij de tentoonstellingen op de begane grond. Scala leerlingen presenteren eigen werk gebaseerd op de tentoonstelling Van vroeg tot laat – De voorstellingen van Teun Hocks. De hele dag zijn er voorstellingen door Bureau Pees in de geest van het werk van Teun Hocks. In café Lanzas wordt broeierige flamenco en gipsy jazz gespeeld door De Fakirs.

Natuurlijk hebben ze ook aan kinderen gedacht, voor hen is er een speciaal programma: net als Teun Hocks maak je een foto van jezelf in een schilderij en schilder je daar weer overheen. Zo heb je je eigen fotoschilderij zoals Teun Hocks gemaakt. Daarnaast is er voor kinderen een smakelijke verrassing.

Kortom: kom kijken, luisteren, proeven en voelen wat het museum te bieden heeft, ontdek meer over de kunst en geschiedenis van Breda, en geniet van de ambiance in alle zalen en ruimtes van het museum en de extra activiteiten.

 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda (je ontvangt max 5 vakantie nieuwsbrieven per jaar)