Open (proef) lesweek Nieuwe Nobelaer Breda 2020

Van 20 t/m 26 januari 2020 kunnen jullie kennismaken met alle culturele cursussen van Nieuwe Nobelaer tijdens de Open Lesweek.

Iedereen kan gratis en vrijblijvend komen proeven van de verschillende cursussen dans, beeldend, theater, media en muziek. 

Inschrijven voor deze proef lessen is niet nodig en afhankelijk van de les kunnen jullie meedoen of meekijken. 

Gratis "proeven" van cursussen tijdens de proef les week 

Van 20 t/m 26 januari kan iedereen gratis kennismaken met de cursussen dans, beeldend, theater, media en muziek (groepslessen).

Jullie kunnen kennismaken met de nieuwste cursussen, het aanbod voor de kleinste cultuuraanbidder en alle andere lessen van de Nieuwe Nobelaer.  Wil jouw zoon of dochter een echte acteur worden, leren tapdansen, of schilderen a la Picasso en Van Gogh? Het kan allemaal bij Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur.

Welk instrument wil jij leren bespelen bij de Nieuwe Nobelaer ? 

Op zondag tijdens de Open Lesweek, 26 januari, vindt de inloopmiddag muziek plaats. De deuren van de muziekafdeling van Nieuwe Nobelaer staan van 14:00 – 16:00 uur voor iedereen open om verschillende instrumenten uit te proberen. Eenieder die deze middag een proefles inplant, ontvangt deze gratis. Voorafgaand aan de inloopmiddag muziek presenteren leerlingen van de muziekafdeling wat ze de afgelopen periode hebben geleerd. Het leerlingenconcert vindt plaats in de Kleine Zaal van Nieuwe Nobelaer van 12:45 – 13:45 uur.

Ga voor meer informatie en het volledige (proef)rooster van de Open Lesweek naar nieuwenobelaer.nl/openlesweek

 

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen (max 5 vakantie nieuwsbrieven per jaar) ? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda