Open dag Kaarsenfabriek

  • van:  15 december 2018 10:30
  • tot:  16 december 2018 16:30
Open dag Kaarsenfabriek

Open dag Kaarsenfabriek Breda 2018

Een keer per jaar mogen wij allemaal (gratis) een kijkje nemen in de enige echte kaarsen fabriek van Breda.

Tijdens de open dagen op 15 en 16 december leer je alles over het maken van kaarsen. Je mag alle stappen, van grondstof tot kaars, van dichtbij volgen. Ook zijn er diverse demonstraties over decoreren, kleuren en bewerken van kaarsen. En kinderen mogen onder toeziend oog van de meesterkaarsenmaker zelf een echte kaars dompelen.

De Bredase Kaarsenfabriek is één van de weinige Nederlandse producenten waar, naast de machinale productie, kaarsen ook nog op de eeuwenoude traditionele manier worden gemaakt. En één keer per jaar mogen wij dus in de fabriek kijken hoe dat gebeurd.

Deze open dag is een leuk en leerzaam uitje voor het hele gezin. Uiteraard kunnen jullie als bezoekers ook kaarsen kopen. De Bredase Kaarsenfabriek heeft haar opendag op 15 en 16 december van 10.30 tot 16.30 uur. Je vindt de kaarsenfabriek op industrieterrein Hintelaken, aan de Franse Akker 19 in Breda.

meer informatie vind je op de website van de kaarsenfabriek


TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda (je ontvangt max 5 nieuwsbrieven per jaar)