OERRR kinder Yoga

Kinderactiviteit van OERRR op Tiengemeten

Doe mee met OERRR DierenYoga

Doe met je kinds samen mee met kinderyoga op Tiengemeten. Spelenderwijs maken jullie contact door middel van oefeningen, bewegingen en zintuigen. Met dieren als metafoor bij de oefeningen, maken we de kinderen meteen bewust van de natuur en de rustgevende omgeving om hen heen. Het is bovendien een mooie manier voor kinderen om in balans te komen en zelfvertrouwen te krijgen. Ook versterkt deze yogales de band tussen het kind en de ouder, omdat jullie samen alle oefeningen uitvoeren. Deze OERRR Dierenyogales is gericht op kinderen van 4 tot 8 jaar.

Fladderen als een vlinder en groeien als een boom

Bij deze activiteit gaan jullie op avontuur op het eiland! Samen met de yoga docent ontdekken jullie wat je van de natuur kunt leren. Hoe ontpopt een rupsje zich tot vlinder? Fladder als een vlinder en waai als de wind. Groei uit van een piepklein zaadje tot een bloem en leer hoe je stevig staat als een boom.

Meer informatie en aanmelden voor de verschillende tijdstippen van de lessen kan via de website van Natuurmonumenten onder activiteiten bij Tiengemeten. 

 

Tip=> super leuk om te combineren met spelen in de grote natuurspeeltuin "Speelnatuur op Tiengemeten"!