Nationale Voorleesdagen 2020 Etten-Leur

Kom tussen 22 januari tot en met 1 februari naar de Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur voor de Nationale Voorleesdagen.

In de Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur zijn de kinderen van harte welkom om aan te schuiven bij het voorlezen op 27, 28, 29, 30, 31 januari om 10.30 uur. Peuters en kleuters mogen gratis en onaangekondigd meedoen. Natuurlijk zijn alle ouders, verzorgers, opa’s en oma’s ook van harte welkom!

Het prentenboek van het jaar 2020 staat centraal : Moppereend!

Moppereend gaat gedurende dit prentenboek van mopperig naar extreem chagrijnig. De andere dieren, die haar juist proberen op te vrolijken door te vragen of ze met hen wil meedoen, worden uiteindelijk allemaal aangestoken door het gechagrijn van eend. Ondertussen wordt het donderwolkje boven moppereend groter en groter tot het een ‘megantische’ zwarte wolk is geworden. En wat krijg je dan? De boel barst los: regen, dansende dieren in de plassen en een regenboog.  Een mooie conclusie: hoe donker de wolken ook worden, ooit komt er een einde aan.

Kijk hier voor meer informatie over het voorlezen bij de Nieuwe Nobelaer.

 
Algemene informatie over de nationale voorleesdagen

 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda (je ontvangt max 5 nieuwsbrieven per jaar)