Musical: Brief voor de Koning (8+)

Musical: Brief voor de Koning (8+)

Theater voor kinderen vanaf 8 jaar: Brief voor de Koning bij Chasse Theater in Breda

Reis op Tweede Kerstdag mee door de wereld van boeken en fantasie met de ze super toverachtige familie musical.

Yoeri moet van z’n moeder naar de bibliotheek. Heeft hij helemaal geen zin in. Dan opent hij een boek, De brief voor de Koning van Tonke Dragt. En plotseling springen uit de bladzijden ridders, kastelen, jonkvrouwen, gemene spionnen en raadselachtige kluizenaars. Het is een toverachtige musical over een reis door de wereld van boeken en fantasie.

De musical De brief voor de Koning is een ode aan één van de allerbeste kinderboeken aller tijden. Niet voor niets kreeg Tonke Dragt in 2004 de Griffel der Griffels voor het beste kinderboek van de (toen) afgelopen halve eeuw. Het is verfilmd, het is vertaald... Maar het belangrijkste is dat het nog altijd wordt gelezen. Dát is ook wat Homemade Productions, scriptschrijver Dick van den Heuvel (winnaar van de Musical Award 2018 voor het script van Was getekend, Annie M.G. Schmidt) voor ogen staat... een theatervoorstelling waardoor je weer zin krijgt om een boek te lezen.

Kijk hier voor meer informatie en het resetveren van kaartjes voor deze theatervoorstelling van Brief voor de KoningTIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda (je ontvangt max 5 nieuwsbrieven per jaar)