Meivakantie activiteiten Avontura Roosendaal

Meivakantie bij Avontura Roosendaal

Deze meivakantie is het extra feest bij Avontura Roosendaal. Elke dag zijn er super leuke extra activiteiten voor kinderen die komen spelen. Hieronder de agenda:

Dinsdag Glitterdag Op dinsdag 23 en 30 april kan iedereen unieke glittertattoos laten zetten. Deze tijdelijke tattoos zijn een succes voor alle leeftijden. Jullie kunnen op deze dagen kiezen tussen verschillende ontwerpen en kleuren om mee te gaan shinen.

Woensdag Lasergamedag Op woensdag 24 april en 1 mei kun je om 14:00 mee doen aan een lasergame potje voor maar 8 euro p.p. De battle gaat door bij een minimum aantal van 5 personen. Doe jij ook mee aan dit spannende avontuur in de vakantie?

Donderdag Schminkdag Op donderdag 25 april en 2 mei kun je langs Avontura komen om je te laten schminken. De medewerkers van Avontura veranderen elk gezichtje op deze dagen in een feest.

Vrijdag Discodag Op vrijdag 26 april en 3 mei kun je de allerbeste dansmoves laten zien bij de kinderdisco. Wie durft Okke uit te dagen op de dansvloer?

Pasen bij Avontura Roosendaal Op 1ste en 2e paasdag mogen de kinderen samen met Okke paaseieren zoeken. Vol spanning gaan jullie op zoek naar alle verstopte eieren. De aanvangstijd is om 9:00 bij de ingang van Avontura Roosendaal.

Koningsdag Op koningsdag 27 april hopen ze bij Avontura Roosendaal dat iedereen in het oranje komt. Iedereen die oranje draagt op deze dag krijgt een 2e kaartje gratis voor in de zomervakantie.