Leurse Havenfeesten 2024

De Leurse Havenfeesten is een familie evenement in het Pinksterweekend met: diverse markten, oude ambachten, historische optochten van klassieke bromfietsen, oldtimers auto's en oude tractoren, straattoneel, blaaskapellen, shantykoren, zweef- en draaimolen, het schipperskwartier en nog veel meer.

Programma Leurse Havenfeesten Van Bergenplein/Leurse Dijk:

  • 17 mei Montmartremarkt aan de Leurse Haven
  • 18 mei 13.00-17.00 uur: Gezinsdag : Kom kijken naar oude ambachten, zoals een echte palingroker en een barbier, oldtimers, oude tractoren en klassieke bromfietsen. Er is ook een badeendjesrace en er is een Roofvogelshow. Lokale ondernemers verkopen ambachtelijke producten: kersen, ijs, worst en kaas.
    Bij het Schipperskwartier kunnen jullie op het terras koffie, bier en fris drinken. Ook zijn er diverse optredens.
  • 19 mei: Grote jaarmarkt van 10.00-17.00 uur (entree € 2,50, kinderen tot 12 jaar gratis): Grote en gezellige markt met wel 300 kramen in het centrum van Etten-Leur Noord. Allerlei handelswaar zal deze dag te koop zijn en tussen de kramen door is er straattoneel. Nieuw dit jaar is een Rock'n Roll plein. Waan je in de jaren '60 van de vorige eeuw!

Locatie: Leurse Dijk - Leurse Dijk in Etten-Leur

 

Wil je meer informatie klik dan hier.

 

TIP: wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda