Kom in de kas dag

  • van:  6 april 2019 00:00
  • tot:  7 april 2019 00:00
Kom in de kas dag

Kom in de kas dag 6 en 7 april 2019 

Wil jij weten hoe paprika's hun verschillende kleur krijgen en heb jij wel eens een tomaat zo groot als een skippybal gezien? Nee, kom dan naar de kas en daar zie en leer je het allemaal en nog veel meer. Dit is een leuk gratis uitje voor het hele gezin.

Tijdens deze jaarlijkse Kom in de Kas dagen openen vele tuinders hun kassen. Je vindt ze door het hele land. 

Voor kinderen is het leuk en leerzaam want in de kas gebeuren een heleboel opmerkelijke, leuke en spannende dingen. Denk bijvoorbeeld aan robots die 40.000 plantjes tegelijk water geven. 

Naast leuk en leerzaam is het ook lekker. Op veel plekken mag je namelijk proeven en smullen. Ook worden allemaal leuke activiteiten georganiseerd. In veel kassen liggen ook grote springkussens waarop je heerlijk kunt spelen. Daarnaast is het in diverse kassen mogelijk om geschminkt te worden of lekker paard te rijden of met een leuk treintje!

Klik hier voor meer informatie en alle deelnemende tuinders in 2019 voor de regio Breda.


TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda (je ontvangt max 5 vakantie nieuwsbrieven per jaar)