Koeiendans (Boer&Festival) Ambachtshoeve

  • van:  5 mei 2019 05:00
  • tot:  5 mei 2019 17:00
Koeiendans (Boer&Festival) Ambachtshoeve

Koeiendans en lentefeest 2019

Kom naar het Boer&Festival van de Ambachtshoeve en bekijk de koeiendans.  

De koeien springen voor het eerst weer vrolijk door de wei wat een belevenis is om te zien. Ook is er van alles te doen voor jong en oud. Denk aan ponyrijden, springkussen, schminken en de streekmarkt met zijn lokale producten. Natuurlijk kunnen jullie ook een bezoekje brengen aan de boerderij om meer te weten te komen over het boerenleven met alles wat daarbij hoort. Kortom een leuk dagje uit voor het hele gezin. 

Kinderparadijs
Voor de kinderen is er een groot kinderparadijs opgezet met een springkussen, schminken, stro race, koe melken, pony rijden en nog veel meer.

Op het Boer& festival zal ook dit jaar Jan Zwart aanwezig zijn met zijn twee Belgische knollen. Geniet van een rondrit op de huifkar door het boerenlandschap. Willen de kinderen toch iets spannender dan kunnen zij ’s middags weilandsurfen. De paarden trekken een “vliegend”tapijt voort met de kindjes achter zich aan. Voor de minder avontuurlijke kindjes is er een wat kleinere pony aanwezig.

Koeiendans
Onze koeien mogen na lange tijd weer lekker naar buiten. Ze rennen, dansen en springen van blijheid, want na maanden mogen ze eindelijk weer naar buiten!


Het boer& festival is op 5 mei van 11.00 tot 17.00 uur.
Parkeren is gratis. Entree bedraagt € 2,00 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar, onder begeleiding van een volwassene, hebben gratis toegang.

Programma :

13.00 – 13.30 uur Koeiendans
13.30 – 15.30 uur Brabants kampioenschap stro laden
14.00 – 17.00 uur Live muziek door Dr. Beat

Adres Ambachtshoeve:

Luiten Ambachtstraat 27 (15,09 km)
4944AS Raamsdonk


TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda (je ontvangt max 5 vakantie nieuwsbrieven per jaar)