Koeckers Woods wandeling voor gezinnen!

Familie wandeling met een gids door de Vrachelse heide bij de Koeckers. 

Brasserie Woods in Oosterhout en Pannenkoekenhuis Koeckers in Den Hout hebben een prachtig natuur gebied tussen de locaties in liggen, de Vrachelse Heide. Samen organiseren ze elke maand een wandeling onder leiding van een enthousiaste gids door de Vrachelse Heide. De ene keer vanuit de Koeckers en de andere maand vanuit Woods

De wandelingen vanuit Koeckers hebben een speels karakter en zijn uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. Bij de wandelingen vanuit Woods staat het leren kennen van de Vrachelse Heide centraal.  De gids houdt rekening met de samenstelling van de groep, jullie bepalen zelf dus het wandeltempo.

Vandaag is de wandeling vanuit de vanuit Koeckers

  • De wandeling onder leidng van een enthousiaste gids duurt ongeveer 1,5 uur en is erg interactief. Samen met je kinderen ontdek je spelenderwijs wat het bos allemaal te bieden heeft.
  • Deze wandeling is inclusief een drankje, die vooraf of na de wandeling te nuttigen is.

Opgeven doe je door het  inschrijfformulier in te vullen.

Er is plaats voor vijftien personen, dus wees er snel bij!

Wat gaat de tocht kosten bij Koeckers?

Voor € 7,50 p.p. kunnen jullie genieten van deze wandeling inclusief 1 drankje bij de Koeckers. (vooraf of na de tocht te nuttigen) Dit bedrag dient voor vertrek van de wandeling afgerekend te worden bij de Koeckers (pinnen of contant). Jullie kunnen je vooraf melden bij de receptie voordat de wandeling begint.


TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda (je ontvangt max 5 vakantie nieuwsbrieven per jaar)