Kinder Trendrede Nieuwe Veste Breda

Kinder Trendrede Nieuwe Veste Breda

Kindertrendrede  Nieuwe Veste 2019


Vorig jaar maart was de eerste editie. De zaal zat propvol toen scholieren tussen de 9 en 13 jaar plechtig vanaf een troon vertelden hoe zij de wereld in de toekomst zien en tien super adviezen gaven aan hun stad. Wat dacht je van deze, die op nummer 9 stond: “Deel prijzen uit aan Bredanaars die iets goeds hebben gedaan”. De wethouder had goed geluisterd, want eind vorig jaar deelde Gemeente Breda kinderlintjes uit aan drie kinderen voor hun inzet voor de stad.

De boodschap van de kinderen is sinds de eerste KinderTrendrede duidelijk: wij zijn de toekomst, wij kunnen meedenken, geef ons een stem!
Ben je nieuwsgierig naar de ideeën voor komend jaar? En wil je weten wat voor toekomst kinderen voor ogen hebben? Kom dan dinsdag 16 april om 16:00 naar de KinderTrendrede in Nieuwe Veste in Breda. Marianne de Bie, de wethouder van Onderwijs Breda zal de rede in ontvangst nemen.

Programma
16.00u: Onthaal
16.15u: Voordracht Trendrede
17.00u: Ontknoping
17.20u: Fris

Mee doen is gratis , maar je moet je wel even aanmelden.

Meer informatie en aanmelden kan hier


TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda (je ontvangt max 5 vakantie nieuwsbrieven per jaar)