Kerstlichtjes wandeling bij het Smokkelaartje

Kerstlichtjes wandeling bij het Smokkelaartje

Kerstlichtjes wandeling bij het Smokkelaartje 24 dec 2018

Kom helemaal in kerstsferen tijdens de gezellige kerstlichtjes wandeling bij het Smokkelaartje. Het is een wandeling voor de hele familie!

De wandeling is ca. 3 km en is uitgezet met kleine lichtjes. De kinderen krijgen hun eigen lampion met lichtje. Onderweg is er een opwarmertje met warme chocomelk en glühwein. Bij aankomst in het Smokkelaartje zal op het overdekte terras, voorzien van heaters en vuurkorven en binnen in het restaurant stamppot e.a. winterse lekkernijen te krijgen zijn. Sfeervolle muziek en de Kerstman zorgen voor een goede start van het Kerstfeest.

Ben je erbij? Schrijf je dan in via smokkelaartje@gmail.com met als onderwerp Kerslichtjeswandeling 2019.

Om 17.00 uur tot 18.30 uur Start wandeling met lampionnen incl. warme chocomelk en glühwein op de hei en om 18.30 Stamppot, hotdog zuurkool e.a. winterse lekkernijen in het Smokkelaartje

Prijs: Volwassenen € 19,75 en kinderen € 15,75

De prijs is inclusief een drankje tijdens de wandeling, een stamppotje of broodje hotdog met zuurkool naar keuze en een lampion voor de kinderen. Ook gaat een deel naar het goede doel: stichting de Ezelshoeve in Baarle-Nassau.


TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda (je ontvangt max 5 nieuwsbrieven per jaar)