Familie musical: De kleine zeemeermin (4+)

Familie Theater: De kleine zeemeermin (4+) in Chasse Theater Breda

Vaar mee op de swingende muziekgolven naar de kleurrijke onderwaterwereld in dit gloednieuwe, spetterende sprookje voor de hele familie!

Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin (gespeeld door Sita Vermeulen). Met haar golvende rode haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, de koning. Op een dag, bij een hevige storm, redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van het zinkende schip. Op slag wordt ze verliefd en wil ze niets liever dan bij hem zijn. In haar magische bol heeft de gemene tovenares Fien alles gezien en gehoord. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listig plannetje… Zal de Kleine Zeemeermin de prins ooit weer zien?

genre: musical en show, kinderen en familie

speeltuin
Na de voorstelling kun je in de foyer met fietsjes en wagentjes spelen.

onderwaterbal
Trek je dansschoenen aan en swing na afloop van de voorstelling mee op het Onderwaterbal.

ontmoet & groet
Na afloop van de voorstelling komen alle acteurs uit De kleine zeemeermin naar de foyer en kun je met ze op de foto

kom verkleed!
Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd. Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket.

Kijk hier voor meer informatie en het reserveren van kaarten voor de musical de kleine zeemeermin bij chasse theater Breda

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda