Dennenlucht Breda wordt het pannenkoekenhuis van Sinterklaas

Sinterklaas Pannenkoekenhuis: Een Betoverende Plek in de Nabijheid van Breda

Het betoverende "Sinterklaas Pannenkoekenhuis" staat net buiten Breda, nabij het Mastbos. Dit pannenkoekenhuis is alles behalve gewoon - het is een magische plek waar Sinterklaas en zijn Pieten kunnen uitrusten nadat ze alle cadeautjes hebben bezorgd bij al die lieve kinderen in Breda.

Een Magische Locatie in het Mastbos

Het Pannenkoekenhuis van Sinterklaas bevindt zich aan de rand van het prachtige Mastbos. Alsof het recht uit een sprookjesboek komt, heeft het pannenkoekenhuis knusse raampjes en een prachtige speeltuin met een speelkasteel. Overal rondom het huis staan vrolijke lantaarns die Sinterklaas en zijn Pieten de weg wijzen.

Een Warm Welkom in het Pannenkoekenhuis

Binnen in het pannenkoekenhuis hangt een warme en uitnodigende sfeer. De open haard verspreidt een aangename gloed en de geur van versgebakken pannenkoeken hangt in de lucht. Sinterklaas zit aan een imposante tafel, waar hij zijn Grote Boek met verlanglijstjes bijhoudt. Ondertussen haasten de Pieten zich heen en weer, druk bezig met het inpakken van cadeautjes en het klaarmaken van lekkernijen voor de kinderen.

De Betovering van de Keuken

Het meest magische gedeelte van het Pannenkoekenhuis van Sinterklaas is ongetwijfeld de keuken. Hier werken de Pietenmeester, genaamd Pannenkoek Piet, samen met Jaapie en Ma Koeken aan het bakken van de meest verrukkelijke pannenkoeken die je je maar kunt voorstellen. Ze maken pannenkoeken in de vorm van mijters, stoomboten en zelfs kleine cadeautjes.

Beleef de Magie van Sinterklaas

Omdat Sinterklaas weet dat al zijn Pieten dol zijn op pannenkoeken, heeft hij gevraagd of hij Dennenlucht vanaf dinsdag 14 november t/m zondag 3 december als werklocatie in Breda mag gebruiken. Gedurende deze periode kun jij zelf ervaren hoe het is om middenin de hectiek van de decembervoorbereidingen van Sinterklaas en zijn Pieten te staan, en kun je de diverse geheime plekjes bekijken. Misschien ligt Sinterklaas wel uit te rusten in zijn bed, of zie je de Pieten nog druk bezig met het inpakken van de pakjes?!

Reserveer hier

 

Lees verder na deze tips

Log In