De Buiten Spelen Etten-Leur

Jeugdland, de Buiten Spelen Etten-Leur 2019

Wie wil er in de vakantie lekker actief bezig zijn met andere kids? Fijn sporten, spelletjes spelen, dansen of knutselen?

Jeugdland is voor kids van 4 tot 12 jaar. 

Naast de kleine activiteiten die de Buiten Spelen iedere dag organiseert, zoals het middagspel tussen 12.30 en 13.00 uur, worden er ook extra activiteiten en toernooien gehouden. Ieder jaar proberen ze weer de leukste dingen te regelen, van dans- en sportclinics tot een bezoek van de brandweer!

In de Spellentent kun je iedere dag de leukste spelletjes spelen. Je vindt er bijvoorbeeld tafeltennistafels, voetbaltafels, biljarts en air-hockey tafel. Maar er is meer! Bijna iedere dag wordt er voor een bepaald spel een toernooi georganiseerd. Je kunt je zelf hier voor opgeven op de dag zelf en er zijn altijd leuke prijzen te winnen en natuurlijk de eeuwige roem. Wordt jij de nieuwe schaak-, dam- of tafeltenniskoning(in)?!?

Als je hier klikt kan je het exacte programma lezen en kijken waar jij graag aan mee wilt doen.

Je kan steeds meedoen van iedere maandag t/m vrijdag van 9:00 t/m 16:00 uur.

Locatie: Wipakker 6, 4872 XH Etten-Leur

Prijs: € 2,50 per kind per dag

 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda (je ontvangt max 5 vakantie nieuwsbrieven per jaar)