Dans: ManKind (6+) van De Stilte

Dans: ManKind (6+) van De Stilte

Dans voor kinderen vanaf 6 jaar: De Stilte presenteert ManKind

Waarom zijn wij constant op zoek naar bevestiging, comfort en vrijheid? Rond het raadsel dat ‘mens’ heet, maakt het Bredase dansgezelschap De Stilte de avontuurlijke voorstelling Mankind. Een beleving waarin jong en oud de ruimte krijgt om er een eigen wereld in te ontdekken.

De Stilte
Breda is de trotse thuisbasis van het internationale jeugddans gezelschap De Stilte. Het Chassé Theater biedt De Stilte een prominent podium voor hun voorstellingen en het tweejaarlijkse Internationaal Stiltefestival. De Stilte is een uniek internationaal gezelschap wat dans voor kinderen maakt. Zoals kinderen de wereld ontdekken, zo speelt het gezelschap met dans én verovert het gaandeweg de hele wereld. 

Kijk hier voor het reserveren van kaartjesvoor de try out op 8 december of de première op 9 december


Na afloop kunnen kinderen meedoen met een toffe dansworkshop. De workshop duurt ongeveer 60 minuten, meedoen kost € 2,50. Chassé Rangers mogen gratis meedoen (wel reserveren).TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda (je ontvangt max 5 nieuwsbrieven per jaar)