Cultuurnacht Breda

  • van:  26 januari 2019 16:00
  • tot:  26 januari 2019 01:00
Cultuurnacht Breda

Cultuurnacht Breda 2019

De Cultuurnacht Breda is een nachtelijk avontuur waarbij meer dan 75 kunst- en cultuur deelnemers hun deuren openen vanaf 16.00 uur tot in de nacht, om je te laten genieten van de Bredase cultuur. En hoe mooi zou het zijn als er een aantal gebouwen ineens verlicht is?

Er zijn verschillende manieren om cultuur op deze avond te beleven. Je kunt zelf een programma samen stellen. Wil je puur dat ene programma van die bijzondere deelnemer zien? Hou je van een bepaald genre, of wil je gewoon zien wat het programma is op jouw favoriete locatie? Ook dit jaar is er weer een speciaal kinderprogramma, de Kindercultuurnacht.

Kijk maar eens rond, het avontuur lonkt ! Kijk op hier voor het hele programma en alle details.

Er zijn verschillende leuke cultuur instellingen die een programma hebben voor het hele gezin. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is een heel mooi kinderprogramma samengesteld. Het kinderprogramma bestaat uit lekker zelf aan de slag gaan, ontroerende voorstellingen zien, speurtochten volgen en zelf meedoen met dans of theater. Kindercultuurnacht Breda


Cultuurnacht Breda bij Nieuwe Veste


TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda (je ontvangt max 5 nieuwsbrieven per jaar)