Update: de cultuurnacht van 2022 gaat niet door ivm corona 

 

Cultuurnacht Breda 2022

De Cultuurnacht Breda is een nachtelijk avontuur waarbij meer dan 75 kunst- en cultuur deelnemers hun deuren openen. Dit jaar is het maar liefst 3 dagen ivm corona. 

Er zijn verschillende manieren om cultuur op deze avond te beleven. Je kunt zelf een programma samen stellen. Wil je puur dat ene programma van die bijzondere deelnemer zien? Hou je van een bepaald genre, of wil je gewoon zien wat het programma is op jouw favoriete locatie? Ook dit jaar is er weer een speciaal kinderprogramma, de Kindercultuurnacht.

Kijk maar eens rond, het avontuur lonkt ! Kijk op hier voor het hele programma en alle details.

Er zijn verschillende leuke cultuur instellingen die een programma hebben voor het hele gezin. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is een heel mooi kinderprogramma samengesteld. Het kinderprogramma bestaat uit lekker zelf aan de slag gaan, ontroerende voorstellingen zien, speurtochten volgen en zelf meedoen met dans of theater.

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda