Carnavalsoptocht Stijlorenrijk en Ut Zwaaigat (Etten-Leur)

  • van:  2 maart 2019 13:00
  • tot:  5 maart 2019 19:00
Carnavalsoptocht Stijlorenrijk en Ut Zwaaigat (Etten-Leur)

Carnavalsoptocht Stijlorenrijk en Ut Zwaaigat (Etten-Leur) 2019

  • zaterdag 2 maart 2019 Jeugdoptocht / kindercarnaval van Etten (start 13.00 uur)

De Kinder optocht is een jaarlijks evenement op carnavalszaterdag. De Kinder optocht start om 13.00 uur. Kinderen met de leeftijd tot en met 13 jaar kunnen deelnemen in verschillende categorieën. Circa 280 kinderen maken jaarlijks een wagentje en/of een ludieke act voor deze kinderoptocht. Meestal halen zij hun inspiratie uit de motto's van de Stijloren en de Leurse Leut.

De route van de optocht is: Start vanaf de Dreef, Markt, Oude Bredaseweg, Anna van Berghemlaan, Oranjelaan, Wilhelminalaan, Liesbosweg, Plantijnlaan, Concordialaan, van ‘t Hoffstraat, Lindebleek, Van Bergenplein waar de optocht weer wordt ontbonden. De kinderoptocht stelt zich op in de Dreef.  De aankomst van de laatste deelnemer wordt uiterlijk om 15.00 uur verwacht.

  • zondag 3 maart 2019 Optocht van Etten- Leur (start 13.30 uur)

De start van de Grote optocht wisselt jaarlijks. Met een oneven jaartal 2019! start de optocht in het Zwaajgat (Leur) en met een even jaartal start de optocht in het Stijlorenrijk (Etten). Als de optocht start in het Zwaajgat zal de prinsenwagen van de Stijloren voorop gaan. De prinsenwagen van de Leurse Leut sluit de optocht af. Het jaar daarop is het precies andersom.

Alle informatie en het hele carnavalsprogramma van Etten-Leur vind je hier.


TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda (je ontvangt max 5 nieuwsbrieven per jaar)