BRIK Festival - The Garden of Spirited Minds - Zweden (Voor kinderen van 0-12 maanden)

BRIK Festival - The Garden of Spirited Minds - Zweden (Voor kinderen van 0-12 maanden)

BRIK Festival- The Garden of Spirited Minds - Zweden (Voor kinderen van 0-12 maanden)

Er is geen nieuwsgieriger mens dan een baby, die moet immers alles nog leren. In de armen of aan de hand van zijn ouder(s) ontdekt hij of zij de wereld om zich heen. En in de tussentijd beziet zijn vader of moeder de wereld ook weer met een frisse blik. Los van traditie, van ingebakken ideeën, door de ogen van zijn of haar kind.

Dalija Acin Thelander vindt dat ook het allerkleinste kind de allermooiste ervaring verdient. Daarom ontwikkelde ze een indrukwekkend kunstwerk speciaal voor baby’s, vanaf hun geboorte tot een jaar jong. The Garden of Spirited Minds is een landschap van vormen, geluiden en kleuren waarin dansers zich bewegen. Net als de baby’s en hun verzorger(s), want die hoeven ook niet stil te blijven zitten – of juist wel, als ze dat liever willen. Ze mogen hun eigen perspectief op de dingen kiezen, samen met de andere mensen die er zijn. En nog mooier: ze mogen kort blijven, maar als het bevalt ook lekker lang genieten van de tuin die de zintuigen prikkelt.

De voorstelling is te zien op de volgende dagen en tijden 

  • woensdag 5 juni  13:00 - 17:00 Stedelijk Museum Breda (Entree - € 5.00p.p , Baby's gratis)
  • donderdag 6 juni  11:00 - 13:00 en 14:00 - 17:00 Stedelijk Museum Breda (Entree - € 5.00p.p , Baby's gratis)
  • vrijdag 7 juni  11:00 - 14:00 Stedelijk Museum Breda (Entree - € 5.00p.p , Baby's gratis)
  • zaterdag 8 juni 11:00 - 13:00 en 14:00 - 17:00 Stedelijk Museum Breda (Entree - € 5.00p.p , Baby's gratis)

Reserveer je kaartjes hier 

 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda (je ontvangt max 5 vakantie nieuwsbrieven per jaar)