BRIK Festival - kinderactiviteit - gratis - Playscape

BRIK Festival - kinderactiviteit - gratis - Playscape

BRIK Festival - kinderactiviteit - Playscape - België (Alle leeftijden)

Gratis speelplein met ballen, gehaakt touwen, netten en banden!

Vind jij een terrasje pikken gezellig, maar hebben je kinderen geen zitvlees? Kom dan vooral eens kijken bij de Playscape. Daar kun je als (groot)ouder terrashangen of lekker loungen op poefen, terwijl je kinderen in het landschap ernaast heerlijk ronddwalen zonder te verdwalen. Playscape is gemaakt van gekleurde opblaasballen, gehaakt touw, netten en banden. Als je erop speelt, ren, stuiter, val je en sta je weer op. Spring je van bergtoppen in dalen en klauter je weer omhoog naar het maaiveld. En onderweg kom je misschien wel een vriendelijke beer of een vies monster tegen.

De speelballen van Den Draad komen in vele vormen, kleuren en maten. Het begon ooit met een schommelbal, later kon je spelen op ‘ballenbeesten’ met gekke snoetjes. Uit de combinatie ontstond de playscape. Playscape, dat naar Breda komt, is de grootste die er is: 64 vierkante meter speeloppervlak plus ‘hangplekken’ voor de ouders en begeleiders.

Op de volgende dagen en tijden kunnen jullie op Playscape bewonderen en bespelen:

  • woensdag 5 juni 12:00 - 19:00 Park Valkenberg (gratis entree)
  • donderdag 6 juni 15:00 - 20:30 Park Valkenberg (gratis entree)
  • vrijdag 7 juni 13:00 - 18:00 Park Valkenberg (gratis entree)
  • zaterdag 8 juni 13:00 - 18:00 Park Valkenberg (gratis entree)
  • zondag 9 juni 13:00 - 18:00 Park Valkenberg (gratis entree)
  • maandag 10 juni13:00 - 18:00 Park Valkenberg (gratis entree)

Meer informatie over Playscape

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda (je ontvangt max 5 vakantie nieuwsbrieven per jaar)