BRIK Festival - Immer - Oostenrijk (5+)

BRIK Festival - Immer - Oostenrijk (5+)

BRIK Festival - Immer - Oostenrijk (5+)

Waarom zijn sinaasappels oranje en de lucht blauw? En welke kleur heeft de wind? Waar ligt het midden van de oceaan en waarom verdwijnen de golven daar dan niet heen? Weet er iemand hoeveel zandkorrels er zijn? Als er geen boven en onder meer bestaan, wat is dan ertussen?

Een klein rood stoeltje en drie grote stoelen maken plaats voor de grote vragen van het leven. In een levendig spel met muziek, beweging en objecten maken drie performers hun hoofd leeg en laten de trillingen van ver, verder, allerverst naar zich toe komen in de zoektocht naar het antwoord.

Wat als we onze gedachten naar de horizon laten wandelen, hebben we dan nog vragen? En waar zijn we dan? Is dat geluk? Is het antwoord op alle vragen een glimlach zoals alleen een klein kind die kan lachen? Een kind dat alles nog moet ontdekken en dus de blik op oneindig heeft? Momentje, één vraag nog: wat drinken vissen?

De voorstelling is te zien op de volgende dagen en tijden

  • maandag 10 juni 11.00 - 11.45 Chassé Theater (Entree € 6.25)

Bekijk de trailer van de voorstelling en reserveer je kaartjes hier

 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda (je ontvangt max 5 vakantie nieuwsbrieven per jaar)