BRIK Festival - De Ontspoking - Nederland (4+)

BRIK Festival - De Ontspoking - Nederland (4+)

BRIK Festival- De Ontspoking - Nederland (4+)

Wist je dat spoken bang zijn voor mensen en genieten van een sloom en rustig bestaan? Als mijnheer Engeman de wereld op angstaanjagende wijze luidruchtig wakker schudt en hun slaap verstoort, veranderen spoken in bange spookjes, maar ze laten zich niet wegjagen.

De voorstelling is een muzikale samenwerking van dansgezelschap de Stilte, Buma Boy Edgar-prijswinnaar Martin Fondse en de zangeressen Anna Serierse, Marit van der Lei en Sanne Rambags.

Dansgezelschap de Stilte spreekt de taal van verbeelding, omarmt het publiek en laat het intens meevoelen en meebeleven. Artistiek leider Jack Timmermans maakt voorstellingen op de huid van kinderen. De komende jaren zet het dansgezelschap in op een samenwerking met gerenommeerde musici.

De voorstelling is te zien op de volgende dagen en tijden 

  • woensdag 5 juni  16:00 - 17:00 Chassé Theater (Entree - €10.25)

GRATIS Workshop voor kinderen bij deze dansvoorstelling

Via Cultuurintro Breda kunnen kinderen in (de regio) Breda zich aanmelden voor een gratis workshop behorende bij de première van De Ontspoking, op 5 juni tijdens BRIKfestival. Klik op de hieronder om te zien hoe dat werkt. Op vertoon van je kaartje voor de voorstelling is deze workshop gratis.

Kaartjes reserveren en je inscrijven voor de workshop kan via deze link. 

 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda (je ontvangt max 5 vakantie nieuwsbrieven per jaar)