BRIK festival (Brabants Internationaal Kinderfestival)

  • van:  5 juni 2019 00:00
  • tot:  10 juni 2019 16:00
BRIK festival (Brabants Internationaal Kinderfestival)

BRIK Brabants Internationaal Kinderfestival van 5 tot 11 juni 2019

Dansgezelschap de Stilte organiseerde eerder het Stiltefestival. Vanaf dit jaar, de 5 de editie, heeft dit super gave kinderfestival een andere naam BRIK: Brabants Internationaal Kinderfestival

Het Bredase dansgezelschap de Stilte komt op tournee de allermooiste dans voorstellingen voor kinderen tegen en dit willen ze graag met jullie delen!

Al deze mooie kinderdans voorstellingen van over de hele wereld komen samen in Breda tijdens het BRIK Festival van 5 tot 11 juni!

Het programma van dit BRIK Festival bestaat uit voorstellingen die passen bij kinderen: ze prikkelen de kinderfantasie en laten ruimte voor eigen interpretatie.

De meeste voorstellingen zijn in het Chassétheater en het Stiltetheater. Daarnaast zijn er ook een paar bijzondere, gratis toegankelijke voorstellingen en activiteiten in de buitenlucht, bijvoorbeeld in een park of op een plein in het centrum van Breda.

Bekijk hier alle voorstellingen!    en kinderactiviteiten en plan jullie bezoek!

Openingsvoorstelling! Woensdag middag 5 juni speelt BLOCK (gratis voorstelling)

Twintig gigantische blokken vormen een speelveld voor een groep performers. Niet als vast decor, integendeel. De blokken staan los en kunnen worden verplaatst. Ze fungeren als bouwstenen voor een voortdurend veranderend landschap dat wordt opgebouwd, afgebroken, weer opgebouwd, weer afgebroken… enzovoort. Meer over de openingsvoorstelling 

 

Kijk hier voor meer informatie over het BRIK Festival en alle voorstellingen die jullie kunnen gaan zien. 

Dit super gave festival in Breda mag je echt niet missen met je kids!