Breda Barst

Breda Barst 2019

Bij Breda Barst kan je twee dagen genieten van pop, rock, metal, punk, elektro, hiphop en dance in het Bredase stadspark Valkenberg. Het is een gratis evenement voor jong en oud met heel veel muziek. Gevestigde artiesten en regionaal en lokaal talent zal zich laten zien en horen. Zo kan je kijken naar een optreden van verschillende Bredase basisscholen . Verder vind je op Breda Barst ook theater, een gevarieerd aanbod van lekker eten, een gezellige markt en activiteiten voor kinderen. Toeging is GRATIS

Breda Barst is voor iedereen, of je nu voor de muziek of de gezelligheid naar dit altijd sfeervolle, gratis toegankelijke festival komt. Extra leuk, dit jaar is er voor het eerst een speciale kids area met oa kinderworkshops.

Voor extra informatie, klik hier. Bekijk ook vooral het Mini Barst Programma speciaal voor kinderen! 

Mini Barst 2019

Onder de noemer ‘Mini Barst’ is er een super leuk kinderprogramma samengesteld 

Het programma is een samenwerking van Breda Barst en Nieuwe Veste. Uiteraard is de Kindercultuurraad gevraagd om advies te geven. Daarnaast worden er activiteiten georganiseerd vanuit Unicef, Kindergarden, Pebbles, Foomp, Paaldansstudio & Dance Centre en het Jeugdfonds voor Sport en Cultuur.

Atelier Da Silva op Mini Barst met Thinking Out of Plastic

Atelier da Silva gaat tijdens Breda Mini Barst, in samenwerking met de kindercultuurburgemeester van Breda, de kinderraad en alle bezoekende kinderen een enorm kunstwerk bouwen. Dit doen ze op het festival terrein van Breda Barst, op 14 en 15 september. Atelier da Silva is benieuwd naar jou ideeën m.b.t. de toekomst van plastic in onze samenleving. Tijdens Mini Barst kun je actief meebouwen aan dit grootse kunstwerk en mag je jou ideeën schrijven op de “denk muur”.

Ook mogen jullie actief meesparen, het liefst grotere plastic verpakkingen zoals, melkkannen, wasmiddelkannen etc, wel graag schoongemaakt. Deze kun je tijdens Breda mini Barst meenemen en worden verwerkt in het grootse kunstwerk “Thinking Out of Plastic”.

Zé & Maaike da Silva hopen jullie te verwelkomen tijdens Breda Mini Barst, tot dan!

Meer info over MINI BARST

 

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda