Boerendag Rijsbergen

Boerdendag Rijsbergen 2019

De Boerendag in Rijsbergen is een gezellig dagje uit voor het gehele gezin. Een dag bruisend van nostalgie, spectaculaire demonstraties en optredens, veel paarden, schapen en pony’s. Het boerenleven van 60 jaar geleden komt elk jaar in Rijsbergen opnieuw tot leven op de eerste zaterdag van augustus.  het is erg gezellig in Rijsbergen op deze dag en er is veel te doen en beleven. Komen jullie ook een kijkje nemen? 

Wat is er allemaal te zien? Folklore, het Boerenleven op het platteland van vele jaren geleden – historische optocht met zware trekpaarden – kermis – straattheater – braderie – exposities –  oldtimer tractoren – veteranensportdag – vliegerdemonstraties – kalfjes voorbreng-wedstrijd door kinderen – schapen- en ponykeuring – snuffelmarkt –  dierententoonstelling – bordercollies – zeer spectaculaire shows met paarden, honden, etc.  – volksdansen en muziekgroepen – grote feesttent en gezellige terrasjes.

De entree bedraagt € 3,-. (kids tot 12 jaar zijn gratis)   De Boerendag is van 10:00 uur tot 17:30 uur


. Klik hier voor het programma!


Kinderen op de Boerendag Rijsbergen

Boerendag Rijsbergen is erg leuk voor de kinderen. Ze hebben tot 12 jaar gratis toegang tot het Boerendagterrein. Met een kermiskaart van slechts € 3,- kun je zo vaak je wil in de draai- en zweefmolen. Je kunt tijdens de Boerendag zomaar een leuke circusclown met een straattheater act tegenkomen. Er is een knuffeltafel met dieren en bij diverse shows mogen kinderen assisteren. Bijvoorbeeld bij de roofvogel- en ezeltjesshow is dat mogelijk.

TIP: Wil jij de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda