Zwemfeestjes van de regio Breda

Zwemfeestjes regio Breda 

Zwemmen en je kinderfeestjes vieren. Diverse zwembaden hebben leuke arrangementen voor zwemfeestjes, bijvoorbeeld tijdens het disco zwemmen. Ook zijn er zeemeermin feestjes en snorkelfeestjes bij ons in de regio! Hieronder een handig overzicht:

Kinderfeestje zwembad Sonsbeeck

Zwemmen en je verjaardag vieren is een groot feest bij zwembad Sonsbeeck! Sonsbeeck heeft een super leuke glijbaan en een crazy river! Laat je meevoeren van binnen naar buiten en door spannende tunnels in deze leuke stroomversnelling. 

Er zijn verschillende leuke arrangementen. En regelmatig is er op vrijdag een grote zwemdisco. Ook dan kun je je kinderfeestje natuurlijk vieren!   

 

Zwemfeestje bij zwembad de Kurenpolder

Heerlijk zwemmen in het subtropisch zwembad en natuurlijk met alle kinderen van die super lange waterglijbaan. Iedere vrijdagavond is het disco zwemmen. Het bad is dan open vanaf 18.30 uur en van 19.00 tot 21.00 uur is het volop disco. Het zwemfeestje is inclusief een smulbox met frietjes, snack, drinken, een klein softijsje en een kleine verrassing.

 

Zeemeermin zwemfeestje

Bij diverse zwembaden kunnen kinderen een zeemeerminnen zwemfeest houden:

Zeemeermin feest bij zwembad de Wisselaar in Breda

 

Snorkel zwemfeestje bij de Kurenpolder

Vandaag leer jij samen met je vriendjes of vriendinnetjes in het zwembad alles over snorkelen. Je krijgt een algemene workshop snorkelen van een echte badmeester. Let op! Dit feestje kan niet op alle dagen geboekt worden

 

Kinderfeestjes buiten zwembad Wolfslaar in Breda

In het seizoen kun je natuurlijk ook in een buitenzwembad je kinderfeestje vieren. Vier je zwemfeestje bij buitenzwembad Wolfslaar en ga met al je vriendjes samen van de familie glijbaan af! 

 

Log In