Theater en filmtips voor de zomervakantie

Paw Patrol komt deze zomer naar het Chasse Theater in Breda 

Super leuke theater voorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar!

Klaar voor actie?! De grootse internationale theatervoorstelling van Paw Patrol komt in de zomer van 2019 exclusief naar Nederland en België! 

Geen klus te groot, geen pup te klein… Geniet met de hele familie van een unieke, pup-tastische voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor. En Paw Patrol, is niets te dol! Dus komen een aantal pups na de voorstelling nog naar de foyer van het theater om met jou op de foto te gaan.

Kijk hier voor meer informatie en het reserveren van kaartjes voor de shows in augustus in het Chasse Theater in Breda

Brandweerman Sam live! bij Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur

Het grote kampeeravontuur van Brandweerman Sam voor kinds vanaf 2 jaar!

Want hij staat altijd paraat… met een volledig nieuwe, gewaagde redding komt Brandweerman Sam terug naar het theater. Na het megasucces van Sam redt het Circus beleeft de grote kinderheld Brandweerman Sam, samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter en al zijn vrienden uit Piekepolder, een spiksplinternieuw, spannend avontuur in Het grote kampeeravontuur.

Reserveer hier kaartjes voor deze super leuke show in augustus bij de Nieuwe NObelaer in Etten-Leur

Naar de bioscoop met kinderen bij Pathé Breda

Bij Pathé Breda zijn veel zomerfilms, zo kunnen jullie deze vakantie oa gaan kijken naar Toy Story 4, Huisdiergeheimen 2, Manou, Angry Birds 2 en nog veel meer.

Bekijk de hele kinderfilmagenda van Pathé Breda hier 

En ken je het All Stars programma van Pathé al?  Deze zomer kunnen kinderen gaan sparen voor super veel leuke extra's in de bioscoop. Kijk hier voor alle informatie over de kids zomer bij Pathe!

 

Bekijk hier een overzicht van alle culturele uitjes van de regio Breda

Log In