Culturele en creatieve kinderfeestjes regio Breda

Culturele en creatieve kinderfeestjes regio Breda

Is jouw kind creatief of houdt hij/zij van de bioscoop? Er zijn een aantal mogelijkheden voor culturele en creatieve kinderfeestje in de regio Breda.    

Creatief kinderfeestje bij Atelier da Silva

Creatief bezig zijn met je vriendjes en vriendinnetjes in een gezellig, speciaal voor jou versierd atelier, super leuk. De creatieve kinderfeestjes van Atelier da Silva worden volledig verzorgd met taartjes, drinken, snoepje, zakje chips, de benodigde materialen en heel belangrijk aandacht van de creatieve begeleiders!
Bij Atelier da Silva zijn verschillende creatieve feestjes mogelijk bijvoorbeeld mozaïeken of boetseren met klei. 

Kinderfeestje in The Cupcake Room Breda

Vier jouw super zoete cup cake kinderfeestje op een unieke manier. In The Cake Room zijn verschillende arrangementen beschikbaar, met veel extra mogelijkheden om er een onvergetelijke verjaardag van te maken! 

Filmfeestje bij Pathé Breda

Vier je verjaardag met je vriendjes in de bioscoop met het Pathé Filmfeestje. Jullie middag begint goed want jullie worden feestelijk ontvangen. Daarna krijgen jullie de mooiste plekken in de zaal, een cadeautje en filmdiploma voor de jarige en natuurlijk een superleuke film!

  • Het Pathé Filmfeestje is voor kinderen t/m 11 jaar
  • Een ticket voor het Pathé Filmfeestje kost € 6,- per kind (toeslag voor 3D film).
  • Ook kun je er een Kidscombo bij  bestellen (drankje, popcorn, snoep en een leuke verrassing)
  • Ouders betalen de reguliere ticketprijs.

Kinderfeestjes Reptielenhuis De Aarde

Reptielenhuis De Aarde verzorgt echt gave dieren kinderfeestjes. Vier je verjaardag tussen echte krokodillen, schildpadden, slangen en nog veel meer spannende reptielen en dieren! Dit feest vergeet je niet snel.

Het reptielenhuis verzorgt verschillende kinderfeestjes voor kids vanaf 4 jaar tot +- 14 jaar oud. Per feestje kun je kiezen uit verschillende pakketten zodat er voor iedereen het perfecte kinderfeestje samen te stellen is.

kinderfeestje reptielenhuis de aarde

Kinderfeestje op de boerderij van Johan & Caroline

Vier je kinderfeestje op de boerderij! Bij Recreatieboerderij Johan en Caroline zijn er heel veel super kinderfeestjes mogelijk! Van koekjes bakken, goochelen, knutselen, een brandweer feestje tot een sport feestjes en nog veel meer. Bij alle feestjes gaan de kinderen heerlijk binnen en of buiten spelen, lekker eten en de boerderij dieren voeren. Feestjes kunnen overigens elke dag gevierd worden bij Johan en Caroline.

koken en bakken op kinderfeestje breda

Escape room kinderfeestje in Breda

Vier je kinderfeestje in de escape room van Escaping Breda
Het is tijd om rijk te worden! Jullie partner Jack heeft de perfecte kans gecreëerd om de AMT Bank te overvallen. In het bank kantoor vinden jullie creditcards van de rijkste klanten! Maar schiet op Jack kan de politie slechts 60 minuten bij jullie weg houden.

Let's Rob The Bank is een super leuke en spannende Escape Room voor families met kinderen vanaf 9 jaar.

Kinderfeestje Speelgoedmuseum

In het speelgoedmuseum in Oosterhout kunnen kinderen een super leuk museum feestje vieren. De kinderen doen bijvoorbeeld een speurtocht door het museum tijdens het kinderfeestje! 

 

Log In