Avontuurlijke kinderfeestjes in de natuur

Voor junior avonturiers zijn er veel leuke kinderfeestjes in de regio Breda. Zo lang het droog is, kun je de meeste het hele jaar door boeken, want als iedereen lekker rond rent hoeft het natuurlijk geen 25 graden te zijn.....

Klik op de knoppen meer info en het reserveren van jullie kinderfeestje!

Vier je natuur kinderfeestje op de boerderij bij Johan en Caroline! 

Bij Recreatieboerderij Johan en Caroline zijn er heel veel super kinderfeestjes mogelijk! Zo kan je kiezen uit: een basic kinderfeestje op de boerderij, een Kriebelbeestjes kinderfeestje, Nootje Krak! kinderfeestje, Geluksvogeltjes kinderfeestje. Bij alle feestjes gaan de kinderen heerlijk binnen en of buiten spelen, lekker eten en de boerderij dieren voeren. Feestjes kunnen overigens elke dag gevierd worden bij Johan en Caroline. Let op: deze leuke boerderij feestjes zijn het hele jaar te boeken (m.u.v. het kriebelbeestjes feestje). Extra leuk: Deze speelboerderij heeft vanaf dit seizoen een mooie overkapping zodat de kids en ouders altijd droog kunnen zitten, ook bij wat slechter weer. 

Boerderij kinderfeestjes

Adventure golf kinderfeestjes bij Akkermans

Ben jij klaar voor een echt piratenavontuur? Neem je vriendjes mee en ga tijdens jouw kinderfeestje samen op zoek naar de schat!

Samen met je piratenvrienden doorloop je vijftien uitdagende banen, verstopt in mooi parcours met waterpartijen, grotten en een echt piratenschip. Volg paadjes, bruggetjes en zelfs een trekvlot om de schat te ontdekken. Dit is een bijzonder en avontuurlijk kinderfeestje!

kinderfeestje adventure golf

Kinderfeestjes bij Akkermans

Escape feestje voor kids van 8 tot 12 jaar

Bij het escape eiland feestje ga jij met je vrienden binnen één uur proberen van een eiland te ontsnappen! Zal het jullie gaan lukken? Gaan jullie de uitdaging aan en lukt het jullie binnen het uur te ontsnappen van een echt eiland? Samenwerken is erg belangrijk op het eiland, lukt het jullie goed samen te werken en daarmee met elkaar een snelle tijd neer te zetten!? Houden jullie het droog of krijgen jullie natte voeten!? 

kinderfeestje escape island

Klimpark Biesbosch kinderfeestjes

Kinderfeestje bij de Menmoerhoeve

Een LOEI-goed kinderfeestje? Dat kan bij de Menmoerhoeve. Voor verschillende leeftijden zijn er leuke kinderfeestjes. Lekker buiten actief zijn op en rond de boerderij.

🎉Voor kids tussen de 4 en 8 jaar is er de beestenboelroute

🎉Voor kids tussen de 6 en 12 jaar is er de boerenlympics

🎉En voor kids tussen de 4 en 12 jaar is er klompschilderen

Na de activiteit kunnen de kids nog spelen in de speeltuin en bij de dieren kijken. Om het feestje compleet te maken is er een mogelijkheid om te blijven eten, huisgemaakte friet met een snack of toch liever een pannenkoek met stroop en suiker.

klompschilderen

De Menmoerhoeve kinderfeestjes

Outdoor lasergame bij de Belhamel

De Belhamel heeft een mooie grote tuin. Een apart deel van deze tuin is de afgelopen maanden omgebouwd tot super stoere outdoor lasergame en paintball arena. Ook kun je hier archery tag spelen en pijl en boog schieten. Natuurlijk is dat ook zeer geschikt voor een stoer kinderfeestje! 

De Belhamel kinderfeestjes

Stoer survival kinderfeestje van GibbonSport

Lekker actief en buiten! Boomklimmen, vlotvaren, boogschieten, katapult bouwen, stormbaan, vuur maken... Kun jij ook niet kiezen? Wat je ook kiest, de kinderfeestjes bij GibbonSport in Oosterhout zijn altijd gaaf en afwisselend en uitstekend begeleid.

Kies voor het Vlotfeestje, het GPS-vuurfeest, Shooting of de Gibbon Games. In twee teams strijd je om winst, onder andere op een uitdagende en zware stormbaan. Durf jij het aan?

Na afloop van je survival plons je lekker het zwembad in van Recreatieoord de Warande. Na het kidzmenu ga je weer met een volle buik naar huis. Moe en meer dan voldaan!

De kinderfeestjes bij GibbonSport

Kurenpolder Rangers en Expeditie kinderfeestje

Ook bij Kurenpolder kun je een stoer outdoor feestje vieren. Er is een Rangers feestje voor kids van 5 tot en met 8 jaar en een Expeditie feestje voor kids vanaf 8 jaar.

De feestje starten door de kinderen te verkleden in echte rangers en expeditie leden. Ze gaan een pet pimpen. Alle kids krijgen met schmink echte strijdersstrepen, zo zijn ze helemaal klaar om het avontuur aan te gaan.

De kinderen spelen verschillende spellen en opdrachten. Ze werken samen, gaan de strijd aan en doen ook individueel goed hun best. Wanneer de spellen en opdrachten goed worden uitgevoerd ontvangen ze een puzzelstuk of letters. Als ze alle puzzelstukken of letters hebben ontvangen verdienen ze misschien wel een verrassing!


Kinderfeestje bij de Kurenpolder

Adventure en fun kinderfeestje bij Treehouse de Mosten

Samen met je vrienden kanovaren, klimmen, pijl en boogschieten en nog veel meer! Kortom een avontuurlijk kinderfeestje vol spannende, uitdagende activiteiten met vooral heel veel fun. Voor kinderen vanaf 8 jaar.

  • Kinderfeestje Spelobox => Een verkleinde versie van speleologie. Elke deelnemer zoekt zijn weg door smalle, donkere gangetjes.
  • Kinderfeestje Touwen parcours => Een uitdagend klimparcours op lage hoogte (3m) waarbij alle kinderen hun grenzen verleggen.
  • Kinderfeestje Bouwvakkersrace => Elk team probeert zoveel mogelijk hout te transporteren met kruiwagen en skilatten. Hiermee proberen de kinderen een zo hoog mogelijke toren te bouwen. De hoogste toren wint!
  • Kinderfeestje Boogschieten=> Handboogschieten van korte afstand.
  • Kinderfeestje Kanorace => Een spannende race op de zwemvijver. Elk team probeert met een kano over en weer te varen. 

Kinderfeestjes De Mosten

Koeckers schatzoekersfeestje

Ben jij een slimme schatzoeker? Dit feestje is een spannende puzzeltocht naar de schat van een oude struikroversbende. Ga op pad met een geheimzinnige schatkaart. Kraak codes, stapel goudstaven en zoek de kluis die de struikrovers lang geleden hebben begraven. De beloning voor dit spannende feestje is de inhoud van de kluis! Na het spelen kunnen de kinderen genieten van een heerlijke pannenkoek en of ijsje. Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Koeckers kinderfeestje

Kinderfeestje in de natuur op Tiengemeten (OERRR)

Natuurmonumenten organiseert super leuke natuur feestjes op Tiengemeten! Ben jij 6 jaar of ouder en wil je graag meer weten over de natuur en vogels op het eiland Tiengemeten? Kom dan langs met je vriendjes en vriendinnetjes! Op woensdag- en vrijdagmiddag  in het seizoen kun je van 14.10 tot 16.45 uur je kinderfeestje te vieren met begeleiding. Buiten het seizoen kunnen de kids zelf een speurtas huren. Maar wees er vroeg bij met boeken want de feestjes zijn populair!

Kinderfeestje Tiengemeten

Kinderfeestje bij Het Aardbeienterras

Leuke verschillende kinderfeestjes zijn hier ook mogelijk. Kijk op de website voor alle mogelijkheden.

aardbeienterras

Kinderfeestje Het Aardbeienterras

Speelbos kinderfeestje regio Breda 

Een leuke gratis plek voor een kinderfeestje is een speelbos! Wist je dat onze regio er 6 heeft? Wij hebben ze bijna allemaal met onze eigen Go-Kids getest! 

Kijk hier voor een handig overzicht van alle speelbossen in de regio Breda

Kijk hier voor alle kinderfeestjes op Go-Kids regio Breda

TIP: wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids Breda en omstreken.

Ben je nog op zoek naar een cadeau voor de jarige? Kijk eens onder de rubriek winkelen. Je vind hier hele leuke winkels om een cadeautje te kopen of te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan ThuisinThema, de ROHA-Shop, Zou Bisou gifts, de Kinderboekentuin of dé Spellenwinkel... Leuke winkels

Heb jij een tip voor mij? Graag! Geef hem door:
Heb jij een toffe tip voor mij? | Go-Kids Breda

Log In