Vier je schaats kinderfeestje in Dordrecht!

Op maandag 6 maart vierde Julia haar kinderfeestje op de ijsbaan van Optisport Dordrecht, omdat de kids een studiedag hadden konden we fijn op maandag haar kinderfeestje vieren. Samen met haar broertje Melle en een aantal vriendinnen gingen ze schaatsen op de Funbaan. 

Julia is gek op schaatsen en wil het liefst de nieuwe Jutta Leerdam worden. Ze heeft dan ook voor haar verjaardag skeelers gevraagd om zo ook in de zomer te kunnen oefenen. Dus hoe leuk is het om dan met je kinderfeestje nog een keer te kunnen gaan schaatsen. De meiden die uitgenodigd waren hadden ook veel zin om te gaan schaatsen, hoewel ze niet allemaal even veel ervaring hadden. Maar dat maakt niet uit want bij Optisport Dordrecht hebben ze stoelen om het schaatsen mee te oefenen.

kinderfeestje dordrecht schaatsen

Wat is een schaatsfeestje?

Als je een schaatskinderfeestje boekt bij Optisport Dordrecht kan je natuurlijk schaatsen! Je kan ook schaatsen huren en schaatsles krijgen (tegen een meerprijs). De kids kunnen met z'n allen op de Funbaan schaatsen waar er ruimte genoeg is voor zowel geoefende schaatsertjes als beginners. Daarnaast bestaat het feestje uit:

  • Entree tot de ijsbaan
  • Gereserveerde tafel
  • Onbeperkt limonade tijdens het eten
  • Frites met saus
  • Snack
  • IJsje

Een compleet feestje waarbij je op locatie volledig ontzorgd wordt.

Schaatsen met je kinderfeestje op de ijsbaan van Optisport Dordrecht

Rond half 11 komen we aan bij de Sport Boulevard. Er is hier ruim plaats voor je auto en je kan redelijk in de buurt parkeren. We lopen naar binnen waarbij je je links bij de receptie kan melden. We werden daar meteen vriendelijk geholpen en de meiden mochten meteen al aangegeven welke snack ze na het schaatsen wilden eten. Na het aanmelden mochten we naar de ijsbaan, waar de ijsmeester ons de schaatsen zou aangeven. Zodra je de deur bij de ijsbaan binnen loopt voel je meteen de kou! Wat een verschil met de andere ruimte, en buiten! Iedereen die geen schaatsen bij zich had, kreeg schaatsen en ging meteen enthousiast de baan op. Iedereen pakte meteen een schaatsstoeltje want dan is toch wel handig om mee te oefenen! 

schaatskinderfeestje rotterdam

Schaatsen, lekker eten

Na 2 uur schaatsen waren de kinderen moe maar voldaan. Ze hadden veel plezier gehad en hun schaatstechnieken verbeterd. We gingen naar het restaurant waar er een gedekte tafel voor ons klaar stond, met een felicitatiebord voor de jarige. Er lagen kleurplaten en kleurtjes en er stonden potjes bellenblaas en kannen met limonade klaar. De meiden hadden natuurlijk al eerder aangegeven welke snack ze wilden dus na een niet al te lange tijd kwam het eten, geserveerd in leuke kids boxen, binnen. Na het schaatsen waren ze hier wel aan toe. Ze genoten van de patatjes, snacks, appelmoes, sausjes en de limonade. Na het eten kon iedereen nog een ijsje uit kiezen maar daarna was het toch echt tijd om weer naar huis te gaan. Het was een gezellige afsluiting van een geslaagd kinderfeestje op de ijsbaan!

kinderfeestje optisport dordrecht

Ben je nou ook opzoek naar een leuk schaatsfeestje, kijk dan hier voor extra informatie.

Wist je dat je bij Optisport Boulevard Dordrecht ook een zwemfeestje kan vieren? Ontdek hier alle mogelijkheden!

kinderfeestje dordrecht