Wanneer we een dagje uit plannen met de kids, is het kiezen van de juiste jas een klein avontuur op zich. We weten immers nooit helemaal zeker wat het weer gaat doen. Maar geen nood! Ik heb een aantal praktische jassen gevonden die niet alleen comfortabel zijn, maar ook nog eens stijlvol. Dus of je nu naar het bos gaat, een dagje naar de dierentuin plant, of gewoon lekker gaat uitwaaien aan het strand, er is altijd dé jas voor iedereen!

Mama’s

Laten we beginnen met de dames. Tenson jas dames – zeg dat wel, deze jas is echt een uitkomst. Niet alleen zijn deze jassen water- en winddicht, wat ideaal is voor ons onvoorspelbare Nederlandse weer, maar ze zien er ook nog eens hartstikke hip uit. Je kan ze overal bij aan, van een casual spijkerbroek tot je sportieve outfit. En het mooiste is, ze hebben genoeg zakken voor al die kleine spulletjes die je mee moet nemen als je met de kids op stap gaat. De sleutels, je telefoon, en natuurlijk wat snacks voor de kleintjes; alles past erin!

Papa’s

Nu voor de heren, want we willen niet dat papa erbij loopt als een verzopen katje, toch? Een nieuwe regenjas kopen heren? Overweeg dan model dat niet alleen waterdicht is, maar ook ademend. Zo blijf je droog van zowel de regen als van je eigen inspanningen – want we weten allemaal dat het dragen van een kleuter op je nek gelijkstaat aan een stevige workout. Plus, laten we eerlijk zijn, een goede regenjas kan echt een statement piece zijn. In ieder geval leuker dan dat vest dat je al sinds je studentenjaren hebt.

Kids

En dan, last but not least, de kinderen! Kinderen zijn meesters in het vinden van elke plas water, hoe klein ook. Hun jas moet dus niet alleen bestand zijn tegen een stortbui, maar ook tegen een duik in de modder. Kies voor een jas met een vrolijk kleurtje of een leuk patroontje. Niet alleen vinden ze dat zelf helemaal geweldig, het maakt ze ook nog eens goed zichtbaar als ze lekker aan het rennen en spelen zijn.

Zo'n jas moet ook makkelijk schoon te maken zijn, want laten we eerlijk zijn, wie heeft er nu tijd om elke dag jassen te wassen? Kijk voor materialen die je met een natte doek af kunt nemen of die je even snel onder de kraan houdt en voilà, klaar voor het volgende avontuur! Natuurlijk is het allerbelangrijkste dat de jas lekker zit. Kinderen moeten kunnen bewegen, rennen, klimmen en ontdekken zonder dat een jas hen tegenhoudt. En laten we niet vergeten dat een beetje groeiruimte ook geen overbodige luxe is. Ze schieten immers als kool de hoogte in!

Samengevat

Een dagje uit met de kids vraagt om voorbereiding en de juiste outfit. Met een goede, praktische jas voor mama, papa en de kids is iedereen klaar voor elk avontuur. Wat jullie plannen ook zijn, pak die jassen en maak er een geweldige dag van!

Tot het volgende uitje!

 

P.S. Vergeet de regenlaarzen niet! 😉