Foto’s van je groeiende zwangere buik maak je misschien elke maand al wel, maar wist je dat je er bij de BellySisters in Alkmaar ook een 3D beeldje van kunt laten maken? Dat is pas een mooie blijvende herinnering aan die bijzondere tijd in je leven. Zo’n buikbeeldje herinnert je er voor altijd aan hoe trots je mag zijn op het lichaam dat je kindje gedragen heeft.

Hoe werkt dat dan?

Allereerst maak je een afspraak voor het maken van een scan. Je kunt dit het beste plannen tussen week 33 en week 36 van je zwangerschap, maar een afspraak maken kan al vanaf het moment dat je zwanger bent. In deze weken is je buik op zijn mooist om vast te leggen. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreek je jouw wensen met een van de Sisters uit het team. Als je precies weet welk beeldje je wilt is het tijd voor de scan. 

Hier komt ook gelijk de grootste uitdaging van de dag, 2 minuten stilstaan terwijl de scanner om je heen loopt. De scan is de basis voor het beeldje en legt je houding vast. Het beeldje wordt daarna zorgvuldig nagekeken en met de hand bewerkt. Na ongeveer 12 tot 16 weken is het zover! Haal het beeldje van je buik op in de studio of laat deze opsturen naar je huisadres.

Verschillende soorten beeldjes

Er zijn verschillende soorten beeldjes waar je uit kunt kiezen. Je hebt de Classic Sister, Bohemian Sister, Nude Sister, Romantic Sister en Bronze Sister. De zwangerschapsbeeldjes variëren in materiaal, kleur en prijs, maar ook bijvoorbeeld in de manier waarop je het beeldje tentoonstelt. Met zoveel opties is jouw buikbeeldje echt een unieke eyecatcher.

Maak er een dagje uit van

Bij de BellySisters Experience in Alkmaar kun je van je afspraak voor het maken van een scan ook gelijk een leuk dagje uit maken. Combineer je afspraak met een prachtige zwangerschapsfotoshoot in de daglichtstudio en neus lekker rond in de conceptstore met de mooiste babyitems. 

BellySisters heeft naast de studio in Alkmaar, ook een studio in Antwerpen waar je terecht kunt voor het maken van een zwangerschapsbeeldje. Gelijk een leuk idee voor een weekendje weg!