In de vakantie heb ik met 3 kinderen in de leeftijd van 10, 7 en 4 jaar, een bezoek gebracht aan Jumpsquare in Gouda. Een jump uitje voor heel het gezin. Alhoewel ik het springen op de trampolines graag over laat aan mijn kinderen, oké...1 x een jump in de foam pit blokken dan, deze verleiding kon ik echt niet weerstaan (hier zijn overigens geen foto's van)😉, lezen jullie hier of dit een geslaagd uitje was.

Wij zijn binnen!

Al bij binnenkomst kijken ze hun ogen uit, gekleurde lichten, uitleg, een gekleurd polsbandje en je krijgt jump-sokken! 1 groot feest dus. 

Tijd om de sokken aan te doen en wachten totdat de Jumpsessie begint. Op het bord kunnen ze precies zien, hoe lang ze nog moeten wachten en voordat de sessie begint, krijg je nog even een korte uitleg van een echte Jump-master.

'Ready to go?'....Tijd om te jumpen! 

Ja hoor....het is zover....GO! De kinderen zijn los en proberen de vele verschillende trampolines uit. Lekker springen, kleine trucjes, van trampoline naar trampoline, springen en landen in een foampit schuimblokken bak, jumpen en gooien in een basketball net, springen van de muur op een trampoline, aan de trapeze hangen en springen in een foampit, springen en landen op een airbag en ga zo maar door. Eigenlijk genoeg te doen en te beleven bij een indoor trampolinepark. En ook zeker geschikt voor een leuk kinderfeestje, ze bieden namelijk hele leuke Jump-Feestjes aan.

Is Jumpsquare leuk?

Natuurlijk waren mijn kinderen super enthousiast over dit toffe uitje, dus op de vraag was Jumpsquare leuk, antwoorden wij alle vier JA! En alhoewel ik eerst even niet zo'n goed beeld kreeg bij een jump-sessie, was ook ik hartstikke blij dat wij een bezoekje hadden gebracht. Jumpsquare in Gouda beschikt over een horeca met ruim assortiment en alles zag er perfect onderhouden en schoon uit, vinden wij als mama's ook altijd prettig, toch...? De medewerkers waren allen zeer vriendelijk, zowel bij de horeca als, de jump-masters als bij de receptie. 

Zeker een activiteit die we nogmaals gaan doen en wat zeker ook leuk is is dat ze voor de allerkleinsten ook Mini-Jump uren, voor de oudere een ware JumpScool hebben.

Tot de volgende keer!