Wat gaan we deze keer doen met het kinderfeestje? Een jaarlijks terugkerende vraag bij veel gezinnen. Nou deze keer was de keuze snel gemaakt. Jumpen met de meiden stond hoog op het verlanglijstje van Eva.

Jumpfeestje bij Jumpsquare in Eindhoven

Gelukkig hebben we in Eindhoven een grote Jumpsquare locatie waar je terecht kan voor verschillende kinderfeestjesarrangementen. Wij kozen voor een “Jump Party Meal”.

Jumpsquare kinderfeestje

Op dinsdagmiddag direct uit school gingen we op pad. Eenmaal aangekomen bij Jumpsquare werden we vriendelijk ontvangen door een jongedame die met ons meeliep naar boven.

Feestelijk aangeklede tafel stond klaar

Daar was een feestelijk aangeklede tafel voor ons gereserveerd. Er werd meteen een bestelling opgenomen voor de snacks. Ook moest de schoenmaat voor de jumpsokken worden ingevuld. De meiden waren echt niet te houden en hadden hun schoenen allemaal al uit voordat ze jumpsokken hadden 🙈

Jumpsquare kinderfeestje

Ook kregen ze allemaal een blauw en een roze bandje. Beide goed voor 1 uur springen. Nog even snel een liedje zingen voor de jarige en cadeautjes uitpakken. Eigenlijk hadden ze hier niet echt geduld voor, maar goed dat hoort erbij natuurlijk bij een verjaardag. 🎉
Met de jumpsokken aan de voeten haastten ze zich naar beneden zodat ze optimaal gebruik konden maken van de jumptijd. 

Springen, balanceren, klimmen, klauteren, jumpen

Om 15.30 uur exact stonden ze allemaal bij de entree van de jumparea. Ze kregen een korte, heldere uitleg over de verschillende mogelijkheden en mochten toen helemaal los! Ik mocht, voor deze keer, op mijn sokken door de jumparea om foto’s te maken. Een uitdaging op zich merkte ik, want alles en iedereen is de hele tijd in beweging.

Jumpsquare kinderfeestje

Eenmaal binnen renden alle meiden direct richting het Ninja Course (zie hierboven). Daarna verspreidden ze zich over de hele hal. Er is zoveel te doen hier in Eindhoven ze hebben een Twister, Foam pit met verschillende Slacklines, Jump Tower, Trapeze, Valo Jump en een High Performance MaxAir Trampoline. Voor deze laatste moest je nog wel een extra bandje verdienen. Het is namelijk belangrijk dat je goed kan landen op je buik en je rug voordat je op deze trampolines mag. 

Bij de dames was ook de Valo Jump (zie hieronder) heel populair. Het is een jump attractie voor spelfanaten en games. Je voert de opdrachten op het scherm uit en daarmee verdien je punten. Er zijn verschillende soorten opdrachten/spellen die random worden aangeboden.

Jumpsquare kinderfeestje

Volledig verzorgd kinderfeestjes arrangement

In het kinderfeestjesarrangement dat wij hebben gekozen zat het volgende:

  • 120 minuten jumpen
  • 1 kan suikervrije limonade per 3 kinderen
  • Waterijsje voor elk kind
  • Jumpsokken voor iedereen 
  • Frietjes met een snack en saus
  • Premium party armbandjes
  • Een Jumpsquare goodiebag  met verrassing voor de jarige
  • Speciaal voor ons gereserveerde tafel

Na een uurtje springen was het tijd voor een korte break. De kids hadden een keuze uit een raketje of een peren ijsje. Het was een fijne verkoeling na een uur rennen en springen. De pauze duurde echter maar heel even, want eenmaal de ijsjes op waren de kids meteen weer weg om te jumpen.
Tijdens de 2 uur springen zag ik af en toe een kindje dat even wat kwam drinken of kletsen. Voor mij als moeder dus ook een heel relaxed feestje. En omdat we een tafel boven hadden kon ik steeds goed alle meiden in de gaten houden omdat je de hele hal kon overzien. 

Lekker snacken

Toen de tijd om was verzamelden de meiden zich automatisch bij de tafel. Ze waren allemaal echt supermoe. Twee uur springen was echt meer dan lang genoeg. Ze hadden ook allemaal honger en dorst. Het was inmiddels ook 17.30 uur, dus goede timing. Om 17.40 uur stonden de frietjes met (zelf gekozen) snacks op tafel en de 3e kan ranja werd soldaat gemaakt. Tijdens het eten was het opvallend rustig 😉 

Jumpsquare kinderfeestje

Onderweg naar huis was deze rust weer voorbij. Er werd honderduit gekletst over hoe leuk het was en wat ze hadden meegemaakt. Ik hou van deze meidenpraat op de achterbank. Ik kijk nu alweer uit naar het volgende kinderfeestje! 

Maike
Regiomanager Go-Kids Eindhoven

 

Ook zo'n tof jump-kinderfeestje vieren? Dat kan geweldig bij elke vestiging van Jumpsquare en JumpXL! Er zijn heel wat vestigingen in het land om uit te kiezen:

Jump XL Amersfoort

Jumpsquare Amsterdam

Jumpsquare Arnhem

Jump XL Den Haag

Jump XL Eersel

Jumpsquare Eindhoven

Jumpsquare Gouda

Jumpsquare Heerhugowaard

Jump XL Hengelo

Jumpsquare Kerkrade

Jumpsquare Lelystad

Jumpsquare Maastricht

Jumpsquare Nieuwegein

Jumpsquare Nijmegen

Jump XL Spijkernisse

Jumpsquare Veghel

Jump XL Waalwijk