Het is heerlijk weer en dan willen we natuurlijk maar wat graag naar buiten, lekker buiten spelen. Verras je kind eens met wat nieuw buitenspeelgoed. Zeker weten dat ze hiermee zich buiten uren kunnen vermaken. Wij hebben het leukste buitenspeelgoed voor je op een rijtje gezet!

Het leukste buitenspeelgoed van 2023

Het leukste buitenspeelgoed

Stoep of muur krijten

Stoepkrijten blijft leuk en is tijdloos. Kids kunnen heerlijk creatief los gaan. En je kunt er ook een mooie boodschap mee maken. Bijvoorbeeld bij opa en oma op de stoep of die oude dame in de straat die geen bezoek meer krijgt.  Wat nu helemaal hip is, is een kunstwerk op de muur maken. Je maakt een raamwerk dat je afplakt met tape en daarna ga je de vlakken inkleuren en daarna verwijder je het tape. En tadaaaaa..... Ook hier hebben we weer twee varianten: een emmer stoepkrijt en een mandala stoepkrijt set waarmee je hele mooie creaties kunt maken.

Touwtje springen

Touwtjes springen is tijdloos en dus ook nu kunnen kids heerlijk touwtjes springen. We hebben een hele leuke set van 3 springtouwen. Deze set bestaat uit verschillende touwen met prachtige handvatten (beer, koe en tijger). Zijn de kinderen wat ouder, dan is deze set waarschijnlijk te kort, maar ook voor oudere jongens en meisjes zijn er te gekke springtouwen in vrolijke kleuren.

Bellen blazen

Van bellen blazen wordt je vrolijk en helemaal als je dit met lekker weer buiten kunt doen. Er zijn allerlei soorten van bellenblazen, van heel simpel tot mega grote en zelfs bellenblaasmachines. We hebben voor je een bellenblaas pistool met led licht, een set om mega bellen te blazen en een te gekke bellenblaas machine uitgekozen. Wil je het helemaal simpel, kies dan voor de oude vertrouwde bellenblaas met fles en stok! 

Ringwerp spel

Dit spel is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij buitenspeelgoed, maar het is zo leuk om te doen met je gezin. Iedereen kan meedoen. Met het houten ringwerpspel moet je de touwringen om de pennen op het kruis werpen en proberen zoveel mogelijk punten te scoren.. Mooi spel voor de fijne motoriek en de oog-hand-coördinatie. 

Skippybal

Hebben jullie als ouder altijd veel plezier beleefd aan een skippybal? Wij wel en wat was het leuk om tegen elkaar te racen. Wie kan er het snelst over de streep komen? De skippyballen van tegenwoordig super hip en ze zijn er in allerlei kleurtjes te verkrijgen. Deze Skippybal staat bijvoorbeeld helemaal in het teken van Frozen of wat dacht je van deze toffe skippykoe

Het Scandinavische spel Kubb

Kubb is al jaren favoriet bij ons en dit Scandinavische spel kun je bijna overal spelen. Je moet wel een beetje de ruimte hebben, maar je hebt gegarandeerd heel veel lol samen. Zijn de kids nog wat jong om alleen te spelen, maak dan teams met een kind en een ouder.  We hebben 2 varianten van Kubb voor je; de echte pro versie Kubb van BEX  en een iets eenvoudige en goedkopere variant, Kubb van Outdoor Play

Het Croquet spel

Wie doet er mee met een potje croquet? Speel het spel als individuen tegen elkaar of ga de strijd aan in teams. Plaats de poortjes in een leuk parcours, kies je kleur bal en croquethamer en spelen maar! Wie krijgt zijn bal in de minste slagen door alle poortjes? Dit buitenspel is leuk en uitdagend voor jong en oud (vanaf circa 3 jaar). 

Voetballen

Voetballen kan natuurlijk ook heerlijk buiten. Kinderen kunnen allerlei trucs met een voetbal, maar je kan ook een potje voetballen met deze leuk voetbaldoeltjes. En ook handig om ze mee te nemen op vakantie in een handige opbergtas.

Basketballen in de tuin

Kinderen vind het een leuk spel, basketballen! Probeer die bal maar eens in dat net boven je hoofd te krijgen. Een spel wat ze alleen maar ook samen kunnen doen in de tuin. Bestel hier een basketbal en basketbalring voor veel buiten plezier.

Het spel Kendama

Zwiep of vang de bal op verschillende manieren op het houten handvat en oefen coole trucs! Een eeuwenoud behendigheidsspel in een nieuw jasje. Dat is Kendama. Dit spel kun je in je eentje doen en dat kan zowel binnen als buiten.

Steps voor kinderen

Wat is er nu leuker om in de buurt lekker te gaan steppen? We hebben een Kids scooter step in verschillende vrolijke kleuren met 3 wieltjes voor je gevonden. Ideaal voor de wat jongere kids.  Heb je oudere kinderen dan is een stuntstep helemaal te gek! Coole stunts oefenen is toch geweldig?

Skateboarden

Skaten blijft populair en dus willen veel kids goed kunnen skaten. Ze hebben genoeg tijd om het skateboarden onder de knie te krijgen. Er zijn ontzettend veel soorten skateboarden, maar deze vonden wij wel heel erg leuk. Dit skateboard is er in verschillende kleurtjes, dus voor ieder wat wils. En vergeet ook niet een beschermset aan te schaffen!

Rolschaatsen en skeelers voor kinderen

Nog zo'n te gek speelgoed voor kids! We hebben een skeeler van Nijdam gevonden die je in de zomer kunt gebruiken voor het skeeleren en in de winter kunt ombouwen tot schaatsen. Handig he? Ook zijn er verschillende toffe rolschaatsen! Wij hebben deze voor je uitgekozen: gemakkelijk in gebruik en er zit een schoenverstel optie op., super handig!

Loopfiets voor kinderen

Heb je nog een ukkepuk die graag wil bewegen en nog moet leren fietsen, dan zou een loopfiets ideaal zijn. Goed voor het evenwicht van je kind en lekker makkelijk als je even een blokje om wilt gaan. Je kind zoeft je voorbij op zijn of haar loopfiets. Je hebt natuurlijk loopfietsen in allerlei soorten en maten, maar deze loopfiets is echt te gek en is in verschillende kleuren leverbaar! 

Schommelwip

De next level hobbelpaard in verschillende vormen is super leuk voor kleine kinderen om te wipwappen. En deze wipwap kan je zowel binnen als buiten gebruiken! Super handig!

We wensen alle kids heel veel plezier buiten!