Bounce Valley is weer open! Komen jullie springen ? 

Bounce Valley, het gloed nieuwe indoor park met één groot springkussen mag weer open zijn. Het is namelijk een sport locatie. Jullie kunnen vanaf nu gewoon een tijdslot reserveren en lekker komen bouncen met de kinderen.  

Ook kinderfeestjes kunnen weer volop gevierd worden bij dit super leuke en nieuwe indoor park nabij de schaatsbaan van Breda. 

Bounce Valley is één megagroot springkussen. Of beter een aaneenschakeling van springkussens. Je loopt en springt dus over lucht en je hoeft niet van het springkussen af om naar een ander obstakel te gaan. De hele hal bestaat uit luchtkussen, overal kun je bouncen.

Coronamaatregelen van Bounce Valley

Vanaf 15 januari 2022 mogen alle Bounce Valley locaties weer open zijn! Je kan zelf eenvoudig vooraf een tijdslot reserveren. Reserveer  

Er gelden nog wel aanvullende voorwaarden ivm corona. De belangrijkste voorwaarden zijn :

  • De openingstijden van Bounce Valley zijn ongewijzigd
  • De horeca blijft gesloten tot tenminste 25 januari
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht voor iedereen va. 12 jaar 
  • Een geldig Corona toegangsbewijs (QR) is vereist voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder
  • Ook in onze parken geldt de 1,5 meter afstand regel

bounce valley

Kinderfeestje bij Bounce Valley Breda

Tijdens het kinderfeestje mogen de kinderen helemaal los. Behalve 'gewoon springen', of bouncen, zijn er bij Bounce Valley Breda ook allerlei obstakels waar je overheen en zelfs onderdoor kunt. Glijden, klimmen, whipe-out, voetballen... er is van alles te doen tijdens je bezoek aan dit springkussenpark. Je hoeft niet bang te zijn dat de kinderen hun energie niet kwijt kunnen ;)

kinderfeestje bounce valley

Laserdoolhof bij Bounce Valley Breda

Uniek in Breda is het laserdoolhof. Lukt het jou om de andere kant van het parcours te halen zonder geraakt te worden door de laserstralen? 

laserdoolhof bounce valley